Bursaspor küme düştükten sonra Süper Lig’i takip etmiyorum. Neredeyse futboldan soğuyacaktım ama Allah Milli Takım’ın başına iyi ve güzel adamlar nasip etti de milli gurur ve heyecanla futbol izliyorum.
 
Bursaspor bizim için futbol takımı değil, acının aşk olarak tarifidir. O nedenle sokakta oynasa kaldırımda seyrederiz.
Geçen yıl Süper Lig’de bütün Türkiye’nin belki de ilk kez ortak kararı ile Bursaspor’a evinde oynadığı GS maçında operasyon yapıldığı ve 2-0’dan hakem kararı ile 3-2’ye dönüştürülen tezgah sonucu küme düşmüştük. 
 
Sonraki maçları alsaydınız diyenler olabilir ama o maçta bizim sadece üç puanımız gitmemişti. Gardımız da düşmüştü ve nakavt olmuştuk.
 
Adına Süper Lig dedikleri orta oyunu başlayalı üç hafta oldu.
 
GS ilk maçında yenildi ve ardından evinde bir puanı aldı ve son maçında rakibini hakem sekiz kişi bıraktıktan sonra 8 dakika uzatmaların uzatmasında yenerek muhteşem(!) bir üç puan aldı.
 
Maçtan sonra İtalya’dan giyinecek kadar yüzde yüz yerli(!), takımında 11 yabancı oynatacak kadar milli(!), ensesi terli hocası ekranlara çıkıp amatör, profesyonel, tezgah ve çete diye bir şeyler zırvaladı.
 
Yaş haddini doldurup emekliye ayrılan kalitesizliği tescilli bir hakem eskisine bile devam etsin diye sahip çıkarken üç haftadır rezil bir futbol oynadıklarından hiç söz etmiyordu.
 
Milli Takım’ı bile Dallas çiftliğine çevirdiği için normaldir diye düşündüm ama TFF ilk kez buna karşı dik durdu ve hakaret ve tehdit ettiği kurullarına sahip çıkarak ceza verdi.
 
Dün ekranlarda bu sefer GS Başkanının laflarına tanık olduk. Dünyanın peşinde koştuğu Falcao’yu bedelsiz transfer ettikleri tezgahını UEFA ve TFF’ye yutturmayı marifet sayan tezgahtar kafa bu kez futbolun içine nifak sokmaya çalışıyordu.
 
Ali Ay bile bu kadar kötü rol yapmamıştı be adam!
 
Bu sezon oynadığın üç maçta ne oynadın? Attığın hangi gol iptal edildi de kıçı yanmış maymun gibi ekranlarda sıçrıyorsun?
 
Süper Lig’inizi başınıza çalın bu sene ben Milli Takım ile idare edeceğim ve dört yıldır ilk kez Bursaspor konusunda yanılmak istiyorum. Ligden çıkıp seneye yanınıza geldiğimiz zaman bizden çaldığınız üç puanın hesabını sormayı bekliyorum