Yaz aylarının kapıya dayandığı şu günlerde erkek ve kadınları bir telaş aldı. "Fazla kilolardan nasıl kurtulacağız?"

Tabi ki haklılar... Kışlık elbiseler kapatıyordu fazlalıkları... Büyüklerimizin dediği gibi bir dirhem et bir ayıp kapatıyor misali oysa durum hiçte öyle değil.

Bel çevresi kadınlarda 88 cm'yi, erkeklerde 102 cm'yi geçtiyse kalp hastalıkları için risk anlamına gelir.Hepimizin ilk aklına gelen nasıl kurtulacağız fazlalıklardan?

Tembelliğimizden olsa gerek ilk akla gelen ise zayıflama ürünleri bu ürünlerin güvenirliği...

Ülkemizde ne derece güvenli, bilmeden kulaktan dolma bilgilerle hatta 'komşumuzu zayıflatan bizi de zayıflatır' mantığı ile araştırmadan sağlığımızı düşünmeden korkusuzca aldığımız zayıflama ürünleri.

Sonuç bir çoğunda hüsran bazen de ölüm 

Hiç mi işe yarayan yok!

Bu ürünlerin için de gerçekten sağlıklı olanı zayıflatanı yok mu peki. Tabi ki var benim korktuğum merdiven altı ürünler. 

Bakanlıktan izin almış zayıflama kategorisindeki ürünlerin kullanılması durumunda, risk azalmaktadır. 

Kullandığınız ürün ne olursa olsun mutlaka bol su ile içmelisiniz. Zira su içimi olası riskleri en aza indirecektir.

İnternetten uzak durun

Tanınmış markalar harici, internet üzerinde satın alınan ürünlerde herhangi bir denetim bulunmadığından karaciğer, böbrek, bağırsak gibi organlarda hasarlar görülme riski artmaktadır.

İntihar edeceksen ürünü açıktan al

Aynı şekilde açıkta satılan bitkisel ürünler için de bu tip riskler söz konusudur. Mesela, sinameki ya da acı cehre gibi müshil etkili bitkisel ürünlerin doğruda çay şeklinde tüketilmesi ile içerisinde bulunan antrasenozitlerin bağırsaklarda yol açtığı tahrişe bağlı 1-2 haftadan uzun süre kullanımı ile sürekli tahrişe bağlı olarak kolon kanseri riskinin artabileceği bilinmektedir. 

Yine idrar artırıcı bitkisel ürünlerin uzun süre kullanımı kalp ilaçlarının etkisini artırarak zarar vermesine yol açabilir. 

Ya da böbreklerde hasar oluşturabilmesi mümkündür. Bu bakımdan güvenilir yerlerde, Bakanlık onaylı markalı ürünlerin kullanılmasına dikkat edilmelidir.

Öncelik spor da olmalı 

Mutlak süretlespor yaparak formda kalmanız ya da zayıflamanız gerektiğinin altını önemle çiziyorum... 

Spor yapamıyorum artık mide ameliyatına karar verme aşamasındayım diyorsanız. Size kendi denediğim ve sonucundan menmun kaldığım bir ürün tavsiye edebilirim 3 Şubat 2018  kantar ağırlığım ağır tonaj misali ''116'' kilogram bel çevrem ''118 cm''

Yaş tahtaya basmayanlardanım 

Araştırma karıştırma neticesinde Bursa'da üretilen dioxteadetoks ve wiltlife ürünlerini deneme kararı aldım .Wiltlife ile başladığım yolculuk başlarda hiç de istediğim sonuca ulaşamama ve içimdeki bitkisele olan güvensizliğe rağmen 3 ay düzenli kullanmam sonucu. An itibarı ile 91 kiloya ulaşarak toplamda 25 kilo vermiş oldum bel çevrem 108 e indi. Hastane sonuçlarında ise  iç organlarım maşallah sapasağlam. Bu yazı aslında ürün tavsiyesinden çok bir teşekkür yazısısıdır. Cevher Cenk, Şeref Cenk, Ömer Mert Örs beylere ve benim hayata daha neşeli bakmamı sağlayan wiltlifedetoxs ürünü ile tanışıp kullanmamı önererek Mutluluğuma sebeb olan Vildan TÜCAR hanımefendiye Teşekkür ederim.

Her zaman dediğim gibi sporla yaşayın mutlu kalın