Maç öncesi gelen üç puan silme cezası sonrası  4-1 lik ağır yenilgi bizi tekrar karamsarlıklara attı. Transferde alınan oyuncuların daha forma terletemediği sezonda 5 hafta geride kaldı. Yalçın hocanın demesine göre ilk sekiz hafta ne toplarsak kar, sonraki haftalar  zorlu süreç başlayacak. Bizim ise henüz oturmamış bir kadromuz ve kondisyonu  lig seviyesinde olmayan oyuncu grubumuz var.Ama sonuçta elimizde kalan sadece 6 puan.Zaman çabuk geçiyor. 

İstikrarlı giden takımımıza  rakibin ikazı ağır oldu. Üç maç ve gelen dokuz puanın anlam kazanması için bu maçta en azından yenilmeden gelmeliydik ama olmadı. 

Korkarım Yalçın Koşukavak,istikrarlı galibiyet serisi ile değil, hafta içi konuşmaları ile gündemde kalmaya devam edecek gibi. Bu ligin hocası olmasına saygı duyarım evet ama gazetecilerin soru sormasını bile eleştirerek hafife alan Yalçın hoca bakalım bu farklı yenilgiyi alan takım diziliş ve  tertibine ne diyecek. Savunmadan topla çıkışlarda sıkıntı var.

Benim anlamadığım; Bir takım her kendi kalesindeki topu hep aynı düzende  oyuna sokar mı?Eğer sokarsa rakiple buna çok kolayca önlem alır ve  farklı yenilgiler canımızı acıtmaya devam eder. Savunma ve orta saha arasındaki pas trafiği rakip tarafından bozulan Bursaspor  bocaladı. Bir takımın her bölgede  alternatif oyun planları olmalı. Bu amatör takımlar düzeyinde bile düşünülür!

Geçen haftaki orta saha düzeni bozulmuş tek kanatla oynayan bir takım sahaya sürülmüş. Emirhan çabuk ama ağır oyuncu olan Aykut ve Atanasov ile uyumsuz görüntü verdi. Daha önceki maçlarda orta merkezde oynayan Atanasov  sekiz numarada kayboldu gitti. Çok hata yaptı ve katkısı  çok azdı. 

Bursaspor eğer yeniden zirveye, ait olduğu  lige dönmek istiyorsa dört gol yememeli. Rakibimize  bu kadar kolay pozisyon vermemeliyiz. Deplasman ve iç saha oyun planları aynı olmamalı derim. Dört gol yiyen hem de arması Bursaspor olan takıma canın sağolsun denmez! Bizler sahadaki sonuç ile ilgilenir ve gördüğümüzü yazarız.

Adanademirspor karşısına çıkan kadronun yanlışlığını alınan sonuç zaten gösteriyor!. Son haftalarda rakip savunmaların dengesini bozan Burak Kapacak sakat değilse oynamamasına şahsen şaşırdım.  neden oynamadı?

Bu maçtaki tek tesellimiz hazır olmasa da Seleznov’un gol atması olsa gerek. Formda bir Seleznov’u hacı bekler gibi bekliyoruz. 
Geçen haftanın iyisi Cüneyt, bu hafta  pozisyon almada  çok hatalıydı.

Eleştiri yapsak ne olacak ki. Sene başından bu yana yenilgisi olmayan ama sadece  ilk maçta iki gol  atıp son üç haftadır gole hasret Adanademirspor’dan tam dört gol yiyen takım takım için ne yazabiliriz ki! Bravo mu diyelim.!

Bu maçtaki görüntü bize “aman havaya girmeyin” ikazıydı.