Ümitlerle beklenenligin  ikinci yarısı hüsranla devam ediyor. Süper lig takımına yakışmayan tempo, mücadele ve  oyun anlayışı, tabiri caizse kız gibi oynayan oyuncuları görünce  ekran karşısında öfkelenmek bir yana şoka girdik,  nutkumuz tutuldu.  Korkarım,Bursaspor için kahır günleri başladı.

Orta sahada iki pas yapamayan, forvetine tek bir  top dahi ulaştıramayan, rakibin ikinci yarı top göstermediği bir Bursaspor’u izlemeye mahkum değiliz. Bu böyle gitmemeli!

2 ve 3. Bölgede top tutamazsan olmaz, rahat top aldırırsan, sonuç üçlerde kalmaz çok farklı yenilgileri buyur edersin!..

Geriye yaslanmak neden? Yanlış bir kadro ile sahaya çıkan  LeGuenile futbolcular arasında bir problem mi var? Hiçbir antrenör bir takıma bu kadar geriye yaslan demez!

Bu takımda bir şeyler var ama ne?

Ben takımda olanları gördüm; tembellik, koşmamak, pres, oyun düzenine uymamak, yeteneksizlik, özgüven, kazanma hırsı yok.  Sene başındaki  o atletik takım gitti yerine beyni boşalmış ruhsuzca sahada gezinen sırtında yeşil beyaz forması bulunan iki ayaklı canlılar gelmiş!

Bunun sebebi ne olabilir ki?

Paralarını mı alamıyorlar?

Antrenmanlarda az mı  çalışıyorlar? Yoksa  çok çalışmaktan sür antrene mi oldular?

Takım içinde koşan yok!.. Pardon Yusuf var o da ne yaptığının farkında değil topla kavga eden cinsten! Yusuf Erdoğan'ın orta saha oynadığı takımdan üç pas yapmasını beklemek hayal ötesinde  gezinmekle eş değer!.

Kimse kusura bakmasın takımın şuan en iyisi Shehu idi oda baktı bir şey olmuyor, sonunda pes etti.

Alanyaspor bize karşı korkarak çıkmış, ilk yarıdaki ürkekliklerinden belliydi.  Sonra baktılar ki bizim takım yürümekten aciz, kendi gölgesinden korkuyorlar; üzerimize geldi ve üç golde bıraktılar.

MoussaSow'u kullanmayacaksan neden aldınız ki? Top ile buluşturamadıktan sonra  bu adam bize lüks kaçar!M.Sow da  “Ben hangi takıma geldim” dercesine sahada şaşkın şaşkın gezindi durdu.

Taraftarımızın sevgisinin de öfkesininde kontrolsüz olduğunu bilmeyen yok o nedenle;

Bu hafta lig Bursaspor için ya yeniden başlar ya da biter gibime geliyor!