Fındığı kırdık da kavurmak nasip olmadı.

Lig lideri Giresun, kadrosuyla Süper Lig'i hak ediyor malum ancak bir gerçek var: Vakıfköy!

Son maçta değil 18'lik Timsahlar, 13'lük evlatlarımız da olsa sahada performans çok farklı olmazdı. Anlayacağınız eksik yoktu sahada, kadim şehir Bursa'nın manevi duruşu vardı ve yenildiklerine bakmayın; hayalimizdeki gibi oynadılar...

Giresun maçı öncesi 8 futbolcumuzun Covid-19 testinin pozitif çıkması ve 4 futbolcumuzun da sakat olmasıyla, deplasmana 12 eksikle gittik. Maça her ne kadar iyi başlayamayıp rakip takımın forveti Balde'nin 1'er dakika aralıklarla 2 gol atmasıyla ilk yarı oyundan düşer gibi olsak da, ilk yarının sonlarına doğru Emirhan Aydoğan'ın penaltı golüyle umutlandık.

İkinci yarı sahada bambaşka bir Bursaspor vardı; rakibine full defans yaptıran, yüzde 68 topa sahip olma oranıyla oynayan ve adeta rakip takımı ikinci yarı sahadan silen Bursa çocukları…

Mücadelenin, azmin, hırsın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha bütün Türkiye'ye gösterdiler.

Pes etmek yok, yılmak yok… Arka arkaya gelen 2 mağlubiyet var ama biten bir şey kesinlikle yok! Başta Mustafa hocamıza, Bursa'nın çocuklarına abilik yapan tecrübeli futbolcularımıza güvenimiz tam!

Bütün camia, bütün Bursa arkanızda! Bu takım savaşa savaşa, acı çeke çeke yolun sonunda Süper denilen lige çıkacaktır, kimsenin şüphesi olmasın. Şampiyonlar da birçok kez kaydeder ama daima masaya son yumruğu vuranlar onlardır.

Terlettiğiniz o şanlı formanın hakkı ödenemez

İnadına ve sonuna kadar şampiyon Bursa!

Güneşli günler pek yakındır, sadece inanın.