Beraberliğin bile intihar olacağı bir maç ve o maçta ikinci yarıdaki aşırı gayret ve istek bizi üç puanla buluşturdu. Bu sezon ilk kez dört gol atarak  zirve iddiamızı devam ettirdik. Osmanlıspor'u 4-2 yenip lider Hatayspor'la aramızdaki puan farkını 6'ya indirdik. Bursaspor son 5 maçta 4. galibiyetini alarak yoluna devam ediyor. Adanademirspor ve Erzurum maçları öncesi üç  puan hem ilaç hemde moral oldu.
İlk yarı Osmanlıspor’a karşı tüm ikili mücadelelerde kaybeden bir takım nasıl galip gelecek? Diye kendi kendimize sorarken Özer ve Abdullahi Shehu’nun aşırı motivasyonu takımı ateşledi ve oyunu  lehimize çevirdi. 
Özer Hurmacı bu takımı benimsemiş. Takımı sırtlıyor. Oyun zekasına mücadele  isteğini de ekleyince  hem takım kazanacak hemde seyircinin  on numarası olacak....Bireysel futbola karşıyım ancak Özer gibi bireysel yeteneğini ortaya koyup inisiyatif alan oyuncu sayımız  Shehu, Trore ve Recep gibi arttıkça  bu sezon işimiz daha da kolaylaşacak. 
Son dakikalardaki topu çalması atağa çıkması, savunmayı yatırıp kaldırması ve ve şık vuruş ve ilk kez dört gollü bir galibiyet. Teşekkürler Abdullah Shehu. Efendiliğin ve çalışkanlığın hiç unutulmayacak. Sıfır problem ve ahlak timsali Shehu... Orta sahadaki verimliliğin artarak devam ediyor. 
Kalite farkımızın kıyas bile kabul etmediği  Osmanlıspor’a karşı geçen haftaki gibi alt sıra takımına çok zorlandık. Onların bizden farkı  sahada delicesine koşmak. Bu ligin özelliği çok koşmak ve takım savunmasını sahanın her yerinde yapabilmek. Böyle oluncada üretmek zorunda olan zirveye oynayan Bursaspor gibi takımlar ise hem çok koşmalı hem de hızlı oyun oynamak zorunda kalıyorlar. Rakip takımların böyle bir derdi olmadığından riskleri yok. 
İlk yarıda serbest vuruşlarını rakibine lütfeden, gelen her topu gerine gerine  vole vurduran bir savunmamızı görünce ekran başında bizlerde şeker, kolestrol zirve yaparken iştahımız  aburcuburla arttı.Yediğimiz her iki golde de savunmamız büyük hata yaptı.  İkinci golde ise kaleci o topa çıkmalıydı... İbrahim hoca buna çözüm bulmalı. Bu maçta yediğimizden fazlasını attık tamam. Ama her zaman kedi kaymak yemeyebilir!
Bursa şehri önümüzdeki iki hafta oynayacağı maçlara kilitlenmeli. İçerde Adanademir’i yener Erzurumspor’a yenilmezsek bu işi sezon sonuna kadar götürürüz. 
Bu hafta stat 25-30 bin arası olur mu? 
Olur olur....