Osmangazi, 56 ilden daha büyük bir ilçe... İşte bu ilçemizin AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'in daveti üzerine dün yapılan basın toplantısına ‘agazete’ adına katıldık.

30 Aralık 2017 tarihinde başkanlık koltuğuna oturan Cömez ve ekibi, kısa sürede yaptıkları çalışmaları ve özelikle de 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçimler için hazırlık çalışmalarını anlattı.

Toplantıya katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise önümüzdeki hafta yapacakları toplantıda çalışmalarını detaylı olarak paylaşacağını ifade etti.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçeceğimiz bu seçimin ülkemizin istikbali ve demokrasimiz için hayırlı olmasını diledi.

"Milli iradenin tecelli edeceği 24 Haziran, yeni Türkiye’nin de miladı olacaktır" dedi.

4 aylık çalışmalarını da kısaca özetledi.

İlk olarak sahada çalışacakları mahalle başkanlarıyla istişarede bulunduklarını ifade etti.

"Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, önceki dönem bakanlarımız, il başkanımız ve milletvekillerimizle çeşitli vesilelerle bir araya geldik. Yaptığı çalışmalarla ve projelerle Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’la güzel bir sinerji oluşturduk" eklemesi yaptı.

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş da çalışmalarında teşkilatımızla işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla, toplumun çeşitli kesimleriyle buluştuk. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve diğer önemli günlerde de etkinlikler yaptık. İhtiyaç sahiplerinin yanında olduk.

Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın Bursa programlarına yoğun bir şekilde katılım sağladık.

Çalışmalarımızın karşılığını da üye sayısındaki artışla aldık.

Göreve geldiğimizde 92.572 olan üye sayımız 94.593'e ulaştı" açıklamasını yaptı.

Osmangazi, 850 bini aşan nüfusuyla Bursa’nın merkezi ve 56 ilden daha büyük bir ilçe.

Osmangazi 2004’ten bu yana adeta şantiye halinde.

Cömez, “Vatandaşlarımız, her seçimde Osmangazi'deki AK belediyeciliğe güvenoyu veriyor.

Osmangazi'yi işinin ehli kadrolara teslim ediyor.

Türkiye'de belediyeciliğin kitabını AK Parti yazmıştır. Belediyecilikteki başarısı AK Parti'yi açık ara iktidara getirmiştir.

Osmangazi Belediyesi de hizmetleriyle medar-ı iftiharımızdır. Vatandaşlarımız da böyle düşünüyor, bunu da 24 Haziran’da hep birlikte göreceğiz.

İnşallah 24 Haziran’da tarih yine tekerrür edecektir" dedi.

Evet genel seçim dönemi başladı, kısa bir dönemde tamamlanacak ve önümüzdeki yıl da yerel seçimler yapılacak.

Bursa’mıza ve ülkemize hayırla katkısı olan kim varsa başarıları daim olsun.

Hilesiz, hurdasız, şahsi çıkarlarını önde tutmadan çalışacak siyasetçilere ihtiyaç var.

550 olan milletvekili sayısı 600 olacak. Bursa iki bölge olacak. 20 milletvekili seçilecek.

Meclis’te büyük değişim ve dönüşüm olacak. Yapılacak genel seçimle yeni isimler sahnede yerlerini alacaklar. Umarız kendilerini ve şehirlerini unutmazlar. Çünkü geçmişte bunları bolca gördük...

Müflis Yahudi tüccarı gibi eski defterleri açmak istemiyoruz ama iktidarın da muhalefetin de bu konuda yaptığı hataları artık herkes biliyor...