Gerçekten de bir dediği bir dediğini tutmayan, birkaç gün arayla değil birkaç saat arayla söyledikleri uyuşmayan bir devlet adamıyla anlaşabilmek çok zor olsa gerek.       
Söylediklerime bahis kişinin kim olduğunu hemen anlamışsınızdır sanırım. Amerikan Başkanı Trump’ın Cumhurbaşkanımızla yapmış olduğu telefon görüşmesinin başarılı olduğu ile ilgili basında değerlendirmeler yapılırken sonrasında Trump'ın Amerikan derin devletinin etkisiyle atmış olduğu esef verici tweet’ler Ankara'dan da gerekli cevabı anında aldı. 
Bu bağlamda bundan sonraki süreçte de yine aynı şeylerle karşılaşabileceğimizi de unutmamak gerekiyor. 
Çünkü maalesef Sayın Cumhurbaşkanımızın muhatap olduğu kişi böyle bir kişilik. Sonuçta karşılıklı görüşmelerde ve telefon görüşmelerinde yapılmış olan anlaşmaların geçerli olduğu muhakkak.  
Twitter'dan atılmış olan tweet’ler genelde Amerikan derin devletinin, Pentagon'un,CIA’in etkisi ile bir başka değişle onların gazını almaya yönelik açıklamalar olduğu kanaatindeyim.  
Bu bağlamda gerçekleştirilmeye başlanılan harekatın en kısa zamanda hayırlı neticeler vermesi ve askerimizin ayağına biraz klasik olacak ama taş değmemesi ümidini tekrardan dile getirmek istiyorum. 
Şu unutulmamalı ki yapılan harekatın en önemli neticelerinden biri açılmış olan alana Türkiye'deki Suriyeli kardeşlerimizin yerleştirilecek olmasını unutmayalım…