Düzenleyecek olduğumuz bir organizasyona davet etmek için, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ı, Ferudun Baykara ile birlikte  ziyaret ettik. Davetimizi yaptıktan sonra, sohbet etmeye başladık. Bizim sohbetimizin konusu, tahmin ettiğiniz üzere kalite olur, kaliteli bir sohbeti gerçekleştirdik.

Yerli üretim, yerli tüketim, milli sertifikasyon konusunda yaptığımız çalışmaları anlattığımızda, Sayın Büyükataman'ın tüm çalışmalardan haberdar olduğunu gördük ve ‘MİLLİ SES VER’ projesinin daha da etkin halde uygulanabilmesi için bizlere önerilerde bulundu.

Muhalefet partisinin 2. adamı, Kalite şehri Bursa milletvekilinin, kaliteye yaklaşımı, kaliteye bakışı ve öngörüleri, ülkemizin geleceği adına bizleri umutlandırdı, geleceğe daha da umutla bakmamıza vesile oldu.

Özellikle milli belgelendirme kuruluşu olan TSE ile ilgili görüşleri, kalite adına bizlere umut verdi. Kalitenin dini, milliyeti, cinsiyeti, siyaseti yoktur. "Kalite, herkese lazım olan, her kesim tarafından desteklenmesi gereken, her kesimin yönelmesi gereken, herkesin yönetmesi gereken, ekmek gibi, su gibi temel ihtiyaç olmalıdır" diyor Sayın Büyükataman.

Bize göre de kalite, birilerinin sorumluluğunda değil, herkesin sorumluluğunda olmalıdır. Kalite, sorunluların değil, sorumluların  zorunluluğu olmalıdır.

Sorumlular sınıfında gördüğümüz, kalite şehri Bursa milletvekili Sn. Büyükatam'ın, kalite ile ilgili önerilerini dikkatle dinledik, faydalandık, bu sütunlardan kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Daha yaşanır bir Bursa, daha gelişmiş bir ülke ve dünyaya entegre bir Türkiye için daha da çok çalışmamız gerekiyor.

Sayın Ferudun Baykara'nın ifadesi ile "DURMADAN, BIKMADAN, KÜSMEDEN, AYRILIK TOHUMLARI EKMEDEN, BİRLİKTE, DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, MİLLİ SES VER PROJESİNİ UYGULAMAYA KOYACAĞIZ VE BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ..."