Sosyal Medyada Bursaspor için yazılanları iyi niyetli dilek ve temenniler olarak görüyorum ama kapkaranlık tablo bu şekilde düzelecek, Pablo da bedavaya top oynamaya gelecek değildir. 

Önce kendimizi tanıyalım, gerçekçi bir durum tespiti yapalım, sonra hedeflerimizi samimi ve ayağı yere basacak bir şekilde açıklayalım.

Kombineler ve yeni sezon formaları satışa çıktı; bir hafta içerisinde ‘bireysel’ olarak ne kadar arma sevdalısı olduğumuzu satış rakamlarında hep birlikte göreceğiz.

Haaa! Kimse sosyal medyadan “Belediyeler, şirketler, kurumlar neden toplu bilet, yüzlerce forma almadı” diye ayar vermeye çemkirmesin. Bursa ve arma sevdalısı herkes bir tane alsa yeter de artar bile! 

Camia olmanın farzı budur, gerisi teferruattır.

Mesut Mestan ve ekibinin göreve gelirken Bursaspor’a ne kadar katkı koyacağını bilen var mıdır?
Ben biliyorum!

Verdikleri ile bir aylık personel maaşları bile ödenmez.

FREY SORUNUNU AKTAŞ ÇÖZDÜ

UEFA’daki 650 bin Euro civarındaki Sebastian Frey sorununu Mesut Mestan ve ekibi değil, ne hikmetse her fırsatta eleştirilen BŞB Başkanı Alinur Aktaş dostlarından borç bularak çözmüştür.

Özlüce’deki toplantı bir zirve değil, yol haritası ve yöntem belirlemek, proje hazırlamaları için Mesut Mestan ve ekibini görevlendirme toplantısı olmuştur ama günler hızla geçiyor ve kamp programı için hazırlanan kadro umut vermiyor.

Çare tahtanın da açılmasıdır ama hazırda para yoktur. Tahtada var olanlara yolda olanları, işçi maaş ve tazminatlarını piyasa borçlarını eklersek görüntü tahta değil kazık olacaktır.
Bakın kimse kimseyi ve en başta kendisini kandırmaya kalkmasın bu başkan ve yönetimin tablodan çıkışı yoktur!

İş dünyasını suçlamak, atar gider yapmak en kolay ve herkesin hoşuna giden bir yöntemdir ama kimse 4 yıldır Başkan ve yönetim kurulunun özgül ağırlığına bakmıyor. Bunların üzerine bir de kriz dönemini eklersek doğrusu umudum yoktur.

TABLO SİYAHA DÖNERSE

Bursaspor üzerinden şan, şöhret makam ve para kazanan ve hala aile olarak nemalananların sesi bile çıkmazken, başkalarını suçlamayın.

Bu tablo griden beyaza değil, siyaha dönerse; ki öyle görünüyor. En az suçlu Mesut Mestan olacaktır ama ‘kim daha suçlu’yu değil kurtuluşu arıyoruz.

Bursaspor’un geçtiğimiz beş yıllık döneminin dedikodu değil, bilanço gelirlerine bakarsanız kimlerin neleri götürdüğünü çok daha iyi anlarsınız. 

Bugün Bursaspor için tek kurtuluş reçetesi BŞB Başkanının son kez topa girerek ve ‘rica’ ederek oluşturacağı Başkan ve Yönetim Kurulu listesi ile olağanüstü kongreye gidilmesidir.

Bilgi ve izan fukarası Hüseyin Akkuş’un “Özlüce’yi müteahhide verelim, gelsin paralar” zırvaları üzerinden tartışarak değil.