Atatürk stadından çıktık çıkalı Bursaspor’un sarı öküzü yok olmuş direnci yıkılmış, gardı düşmüştü. Bu günlerin temeli, o günler de sinsice atılmıştı. Bursasporluluk ruhunu taraftarın bedeninden ayırdılar.  Maçlarda seyircinin baskısı, ruh ve heyecan gitti. O ruh tekrar geri gelir mi bilinmez!

Geçen hafta  Akhisar’dan bu hafta kendi sahasında beş gol ye. Yenilgide istikrara bak!…

Bursa ile lütfen alay etmeyin. Bırakın gidin. Dibe vuran bir takım. Vizyon yok, kapasite yok, futbol ile ilgili olumsuz her şey mevcut. Kriz yönetmek maharet ister beceri ister. 

Bursaspor büyük düşünenlerin, büyük oynayanların  takımı olmalı. Çapsızların cirit attığı takım olmamalıBu başarısızlıklar ve hatalardan sonra korkarım! Bursaspor’dan elini bir türlü çekmeyenler, Bankalardan alınan krediyi de iç etmesinler! Para uçup gitmesin…

Bursaspor zor günler geçiriyor. Kendi kurduğu takıma tahammül edemeyip stadı terk edenlere ne demeli?!Sayın Ali Ay, "Borç yapmayacağım" dedin kafana buyruk hareket ettin ve işte eserin. Korkarım tarihin tozlu yapraklarında iyi anılmayacaksın!

Bu kadro kalitesi  bu ligi taşımaz , stresi ve yükü kaldıramaz diye yazarken, yönetim 27 puanın hayalleri içinde yaşamaya devam etti. Devre arası yapılacak iki üç kaliteli transfer  ile bu sene kazasız belasız göbeğini kaşıya kaşıya  biter senenin hazırlığı yapılırdı.

Küme düşme hattıyla 9 puan fark ve kalan son beş maç var. Bu takım bu haliyle beş maçta bir puan bile zor alır. Haketmediğin  halde seni  bu takıma hoca yaptıran kimse onu Allah’a havale ediyorum.  Bursaspor'un başında çıktığı 10 maçta 8 puan toplayabildin. Heyecan, beceri katamadın ve en ağır yenilgiler alındı. Galatasaray'a 5-0, Akhisarspor'a 5-1, Kasımpaşa'ya 4-0.

Bu işin içinde başka işler var bence; hiç bir Süper Lig takımı bu kadar rezil olamaz, bırakın süper ligi 2 alt ligde bile böyle şuursuz oyun oynayan takım yoktur...Yeteneksiz,beceriksiz ve kapasitesiz olabilirsiniz ama mücadele etmeme ve vurdumduymaz olma lüksünüz yok. Ama üzerinizdeki para kazandığınız  Bursaspor forması,  hiç mi onurunuz yok, 

Hamza hoca ilk yarıyı bu topçularla 5.bitirdi. Sanırım onun ahı tuttu.

Çözüm mü?

Yönetim  acilen, futbolcuların kasıtlı olarak mücadele etmediğini hissettirecek cümleleri söyleyen Mutlu Topçu’nun dediğinden hareketle, takımdaki şaibeli tüm oyuncular Vakıfköy’e gönderilmeli, Vakıfköy’deki U 21 takımı ile yola devam edilmeli. Kangren olmuş yapı kesilip atılmalı. Radikal çözüm Bursaspor için olmazsa olmaz hale geldi. Yönetim liglerin bitmesini beklemeden kongre kararı almalı.  Kulübü kayyum yönetsin daha iyi. Bursaspor acilen  fabrika ayarlarına dönmeli.

Yönetim için lig yeniden başlıyor…