Devre arası Moussa Sow geldi ve iki maça çıktı şimdi oynamıyor gerekçe sakat.

Sakat falan değil açık açık paramı verin aksi takdirde oynamam ve şikayet ederim diyen bir oyuncu.

Şikayet ederse yanında Delarge ve Jires Kembo da şikayet edecek 3 oyuncuda serbest kalacak nitekim o parayı da çatır çatır alacak.

Şu iddiaya bir bakar mısınız yenilir yutulur değil, "Jires Kembo Galatasaray maçı öncesi Le Guen’e “Kaybedecek bir takımda yer almak istemiyorum” diyor ve bütün maçlarda neredeyse sahaya sürülen ancak maddi sıkıntılar olduğu için 4 5 maçtır kulübede oturan Jires bu maçta sahaya çıkmıyor"

İşte ikinci bir bomba iddia: Kemal Doğanlar adlı kişi “Bilet paralarını zimmetine geçirdi” diyerek işten çıkarılıyor ve haftasına kalmadan Ali Ay’ın fabrikasında işe başlıyor. Neden çünkü bildiği şeyler var.

Le Guen geldiğinden beri takımda siyahi çoğunluğu hakim. Pascal sezon başı şişirildi parlatıldı hatta sahamızda yenildiğimiz 2-1’lik Galatasaray maçında onca defans oyuncusunun arasından kurtarıcı olarak sahaya sürüldü ama şimdi nerede?

İstanbul'da amatör bir takım tarafından Yusuf Abdullah ile birlikte denendi ancak beğenilmedi ve şuanda kulüp arıyor kendisine.

Peki ya Türk oyuncular? Ozan Can Kökçü bir dakika bile şans verilmedi ancak oyuncu şu anda Hollanda’da Wallwick takımında üst düzey performans gösterdi ve Azerbaycan Milli takımından davet aldı.

Yusuf Erdoğan, Beşiktaş karşılaşmasında haftanın karmasına seçildi ve Türkiye adamı konuştu bu maçta yedek başladı.

Sinan Bakış’ı sezon başında git diye diye takıma küstür sonra denize düşen yılana sarılır misali kurtarıcı olarak oyuna sok.

Oyuncularla ilgili bu dedikoduların ardından lagı hocaya getirsek ne yazar getirmesek ne yazar...

Le Guen insan olarak iyi olabilir, futbolcuların her biri tek tek bakıldığında kalite olabilir ama nerede bizim Türk gençleri...

Bana sorarsanız fazla ironik olacak ama Türk gençliğinin ahı tutuyor Ali Ay'ı, Federasyon Başkanını, Fatih Terim önceki akşam yırttı belki ama sene sonu görüşeceğiz, göreceksiniz saçını başını yolar hallerini ben şimdiden düşünebiliyorum...

Bir günlüğüne federasyon başkanı olsam inanın ligi lav eder, hiç bir yabancı futbolcu oynatmayan Altınordu'yu şampiyon ilan ederim...

Şimdi oha diyenleri duyar gibi oluyorum... 

Tüm takımın yabancı olmasına karşı çıkanlar tüm takımı yerli olan Altınordu'ya da tepki gösterecekler... Yani dostlar nedir bu işin ortası diyecek ve bu ortayı bulacak, takımların alt yapısını güçlendirecek yeni Ardalar, Enesler, Cengiz Ünderler ve daha nice nice gençlerimiz...

Güvenin be kardeşim şu Ahmetler, Mehmetlere, Mustafalara...

Hanslar, Conslar bir yere kadar pansuman olur size...

Kalıcı çözümler için takkenizi önünüze koyun, Türk milleti adına gerekeni yapın...

Oha olayı nereye götürdün diyenler...

Öyle demeyin böyle bir ligin milli takımını da hep beraber görüyoruz...

Bu gençliğin milli duygularla yetişmesi için onlara şans verilecek. Ki, bu sporcularımız ay yıldız ruhuyla oynasınlar.

Emin olunki bugünden daha kötü olmayacak hiçbir şey.

Her yerde olduğu gibi futbolda da milli ve yerli olmalıyız…