Maç bitti herkes üzgün ve herkes  burnundan solumakta. Stat çıkışında, bir zamanların amatör futbolunun müthiş sol ayaklı futbolcusu Hasan Özyıldırım ile karşılaştık. Amatör bir takımın yapmayacağı hatalar ve profesyonelliği izleyenlere izletemeyen, düzensiz olan bu  takımın Bursaspor’a yakışmadığını hüzün içinde dillendirdi. Kaleye top vurulmazsa nasıl gol olacak diye sordu! 
Az bir süre geçti bu kez değerli dostum eski Büyükşehir meclis üyesi Bursaspor aşığı Cemil Aydın’dan bir telefon. Sesinden belli,  tansiyonu falan kendisine isyan etmiş bir vaziyette “Bu hoca bizi aldatıyor. İkinci Samet hoca vakası” diyerek derdimizi bir kat daha arttırdı.  
Bursaspor, Balıkesirspor maçında hangi sistemle oynadı? Kaç pozisyona girdi? Diarra’nın kafası direkten ve Burak’ın karşı karşıya kalıp da atamadığı pozisyon dışında başka var mı?
Bursaspor’un iç sahada ismi zaten bir puan. Kaybedilen  her puan bize zarar yazar... 
Yol yakınken bu işi bilen hedefi maç almak olan, pozisyon zenginliği içinde geçen bir Bursaspor’u sahada izlemeliyiz. Hala, geriden aklı sıra oyun kuracak, rakibi üzerine çekecek, uzun toplarla ya da az adamla yakalayacağı savunmayı atlatıp tabii yakalayabilirse gole gidecek!.. Ölme eşeğim ölme...
Koskocaman ilk kırkbeş dakikada Bursaspor ne oynadı Allah aşkına! 
Sistem var mı? 
Topsuz oyun var mı?  
Rakip savunma arasına sürpriz oyuncu sokabiliyor muyuz? 
Kaç tane şut çektik kaleye? 
Hangi  final pasında isabet var?  İkinci yarı biraz daha risk alan oyuncularımız  kapanan rakibe karşı üstün göründüler… O kadar! Eğer akıllı adamları olsa bizi üçler öylece Balıkesir’e dönerlerdi. Adamların üç net gollük pozisyonları var!
Beyler kendimizi kandırmayalım. Bu hocanın  son üç maçına bakınız, Ümraniye maçı tesadüfen şansa kazanıldı, İstanbulspor maçı ha keza öyle. Bu maç zaten evlere şenlik. 
Aslında sormak lazım Bursaspor formasını kadrodaki herhangi bir on bir kişiye giydir sahaya çıkar en kötü berabere kalırdı. 
Bursaspor’un saha içinin  yanında, dışındaki etkin ve yetkin saydığımız yöneticilerimizin de dişe dokunan bir gücü yok!.. Hakeme baksana bırakın adaletli yönetimi neredeyse  bizi destere ile doğrayacak! İstanbul takımları nasıl feryat figan ediyorlar. Kardeşim Bursa’ya gelen hakem Bursaspor’un aleyhine hata yapamamalı!..  Hakemi baskı altına alan yok. Bize yapılan faullerde rakibe  kart yok, bize gelince çok! Önce yönetim bu işi yeniden değerlendirmeli. 
Yensek sıralamada ikinci olacaksın. Pozisyonun yok. Sadece yuh diyorum! Yol yakınken bu hocayı gönderin. Yoksa çok saç baş yolacak ve yolduracaksınız!.. 
Aslında bakıyorum da stat içindekilerin dışındaki, milyonlarca Bursa’da yaşayan, siyasetçisinin, bürokratının, zengininin Bursaspor ile bir derdi yok. Bizim gibi birkaç bin aklı kaçıklar dışında Bursaspor dertleri değil! 
Bursasporluluk  aideyeti maalesef bitmiş. Umarım yanılırım. 
Bu hocaya Bursaspor elbisesi bol geliyor. Biline...