Benim kardeşim kadar sevdiğim iki güzel insanı ziyaret için Kumla’ya gitmiştim. Beraber denize girdik, eğlendik, oyun oynadık. O gün çok güzel geçti, ertesi gün dönecektim, Ercan ve Kıvanç dönme deyince onları kıramadım ama kaldığım günün akşamında nerden bilirdik üzücü bir gece geçireceğimizi… Yemek yemiş, çerezimizi, içeceğimizi alıp sahilde oturmaya gitmiştik; Kıvanç, eşi Hasan, arkadaşımız Özlem, oğlu Umut ve ben vardım. Ercan da habere gidecekti, çekim için evden çıktı yarım saat sonra biz otururken kaza haberini aldık. 
HaberinolsunTV’nin olmazsa olmazı, genel yayın yönetmeni, çok sevgili arkadaşım Ercan Endes, 15 Temmuz Pazartesi akşamı Küçükkumla’dan Narlı istikametine giden karayolunda iki arkadaşıyla beraber çok üzücü, bizi yaralayan ve derinden üzen bir kaza geçirdi.
Dostum, arkadaşım, canım şakalarına alışık olduğum, esprilerine güldüğüm, bazen ufak şeylere kırılan, işini dört dörtlük yapan ama yüreğinde hiç kötülük olmayan, içi dışı bir, adam gibi adam, çok sevdiğim Ercan Endes geçtiğimiz günlerde gecenin bir vakti yüreğimizi ağzımıza getirdi.
Arkadaşları Selçuk Uysal ve Tuncay Kösteeci ile beraber Yalova’ya haber çekimine giderken, çok elim bir kaza geçirerek Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.
Olay anı şöyle gelişiyor… 
Ticari bir araçla kaza oluyor, araç şarampole yuvarlanıyor ve içinden önce Ercan çıkıyor, olayın şokunu hâlâ atlatmış değil, arkadaşı Selçuk’u kurtarıyor, onu çıkardıktan sonra Tuncay’ın yanına gelerek aracın altında kalan arkadaşının çığlıklarına koşuyor.
HaberinolsunTV’nin kamerası bu arada çok iş görüyor, keskin zekası ile o anda kameranın ışığını kullanan Ercan Endes yoldan geçen araçları durdurarak arabanın altında kalan arkadaşını sağ salim kurtarıyor.
Olay yerine jandarma ve ambulans geliyor ve hemen Gemlik Devlet Hastanesi’ne gidiyorlar, ilk müdahale yapılıyor. Çok şükür hiç birinde kırık dahi yok, ufak tefek sıyrıklarla kazayı atlatıyorlar.
Ercan gece yarısı eve sırtı komple yara içinde, tişörtü yırtık, pantolon sökük halde geldi. Ama ne gelişti yüzündeki ifadeyi ömrümce unutmayacağım. Belli ki çok korkmuştu ve hâlâ şoktaydı.
Evlatları onu öyle görseler ne yapacaklardı, ne olmuş babama diyerek çok üzülecekler ve ağlayacaklardı. Çok şükür ucuz kurtulmuştu, rabbimin sevilen kuluymuş verilmiş sadakası varmış.
Şimdi yavaş yavaş düzelmeye, yarası kabuk bağlamaya başladı, rabbime şükürler olsun aramızda, kaza gecesinden bu yana tam bir hafta geçti. Eğer seni kaybetseydik, derin bir acı kaplardı yüreğimizi, emin ol arkadaşım, iyisin iyi olacaksın, kendine geleceksin ve kaldığın yerden devam edeceksin.
Senin iyi haberini beklerken çok ağladım, rabbim bize onu bağışla diye çok yalvardım; burada açıklıyorum inan dünyam başıma yıkıldı. Seni tanımaktan dolayı arkadaşım ve dostum olduğun için çok mutluyum.
Tanıdığım en iyi yürekli, mert, babacan, çalışkan, on numara adamsın; beni şakalarından, fıkralarından ve sohbetinden mahrum bırakmadığın için çok teşekkür ederim. Seni kaybetseydim bir yanım eksik olacaktı.
Hayat ne kadar güzel, bundan sonraki yıllarımızda da sen, ben ve Kıvanç’la beraber daha nice uzun sağlıklı yıllar geçirmeyi canı gönülden diliyorum…
Seni seviyorum Bay Endes…  
Yaşam sana güzellikler getirsin, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun…