Maçın  başında  forvetsiz bir takım dizilişini görünce,  beklentilerimizin yerini, bu maç bitse de gitsek düşüncesine bıraktı. Kanatları, forveti  olmayan bir Bursaspor ile ligi tamamlamak kararı alanlar  bu sonuçların  tek sorumlusudur.

Yeşil beyaz sevdalıları  gözyaşları içinde soruyor. Bizim ne günahımız vardı da son iki senedir bu çileyi çekiyoruz!.  Gidişe kim dur diyecek!

Topla oynama: %70-%30. Başarılı pas: 465-148. Toplam şut: 17-2. İsabetli şut: 7-0  Son yılların en büyük  yıkımı. Bu rakamlar bize her şeyi anlatıyor.

Taraftarın hayallerini yıktınız. Bu sevda hiç bitmeyecek ama sorumlular hesap vermeli. Bu şehir bunu hak etmiyor.  

Lütfen yeter zarar verdiğiniz. Durmayın  siz  kendiniz bırakıp gidin.

Bursaspor için  en kötüsü ne biliyor musunuz? Son iki sezon taraftarımızın  gardı düştü. Yönetime güvenmiyor. Bu takımdan heyecan duymaz oldu.

Biz düşüncelerde zaten küme düştük… Bursaspor’u zihniyet değişimi kurtarır. Kayyum kulübü sizden daha iyi yönetir!.

Bizim takımın ruhu bedeninden ayrılmış. Kafa başka, beden başka makamlardan çalıyor. Yönetim bir alem, sporcu ve teknik kadro başka bir alem. Kulübün  her yerinde akort bozulmuş.

Farklı yenilgi sonrası düşmanlarımızın etekleri yine zil çalacak! Çok keyiflendiler! Bursa’nın Bursa’dan başka dostu yok.

Kan mı değiştirirsiniz, hoca mı değiştirirsiniz, kendiniz mi gidersiniz acele edin!  Yoksa  enkazın altından  çıkmak bu kez çok zor olacak. Şimdi karar zamanı…

Hiç kimse  vazgeçilmez olmadığı gibi Bursaspor’dan  daha büyük de değildir.

Yenilsek de yıkılmayacağız! Umarım bu yenilgi kurtuluş için milat olur.