Kalite Birliği’nin düzenlemiş olduğu organizasyonda "İş Hayatında Başarıya Ulaşmak" konulu bir sunum yapan, Kalite Birliği'nin gönüllü danışmanı, gönül adamı Hamdi DİLMENLER, salondakilere hüzünlü dakikalar yaşattı.

Sunumunun bir bölümünde "vazgeçmemek" konusu ile ilgili örnekleri kendi hayatından veren DİLMENLER, bizleri ve salonda bulunan herkesi derinden etkiledi.
 
Dün, hiç kolay değildi. 
Bugünü kolay zannedenlere dünü anlatmak gerek. 
Zorlukları yenerek başarıya ulaşanları da takdir etmek gerek.
Hikayesini dinledikten sonra DİLMENLER'i bir kez daha takdir ettik.
 
Hikayesini dinlerken, onu aldatan ve alın teri ile kazandığı emeği heba etmesine sebep olan ve bugün hâlâ Bursa'da "insan" diye dolaşan "insan olmayanlar" aklıma geldi!
Onları da günü geldiğinde yazacağız, haramzadeleri unutmayacağız.
Helal olsun sana HAMDİ DİLMENLER. Gönülden seni alkışladık, gönlümüzce alkışlayacağız, insan olmayanları ise hayatımızdan çıkaracağız.


***

MHP NİLÜFER 
MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent KARAKOÇ'un daveti üzerine, teşkilat üyelerine MİLLİ SES VER konferansı verdik.


 
Yerli üretimin nitelikli ürünlerle donatılması gerektiğini, neden yerli ve milli ürünleri tüketmemiz gerektiğini, milli belgelendirme sistemini ve TSE markasının önemini, şanlı Türk bayrağının birlik temasını anlattığımız konferansımız sonunda diyebiliriz ki; MHP Nilüfer MİLLİ SES VERDİ!..

***

BURSA PLATFORMU DİYOR Kİ
"Yağan yağmurun her damlasına ihtiyacımız var.
Gölbaşı kurudu, İznik Gölü’nde sular çekiliyor. 1990’da 3 bin metreküp civarında olan kişi başına su miktarı, 2030-2040’lardan itibaren 700 metreküpe kadar gerileyecek. 
 
Önlem alınmazsa Türkiye resmen su fakiri bir ülke haline gelecek. Uyarıyoruz ve yetkilileri göreve çağırıyoruz."
Yönetiminde bulunduğumuz Bursa Platformu bunları diyor, siz ne diyorsunuz?

*** 

TSE'SEN HABERLER (www.tse.org.tr)
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi (MSM), Türk Standardları Enstitüsü (TSE) denetimlerinden başarıyla geçerek “TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Yiyecek ve İçecek Hazırlama Hizmetlerinin Planlanması, Üretimi ve Sunumu” belgesi almaya hak kazandı.
Belge törenine; TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin katıldı.
 
Mutfak Sanatları Merkezi’ne gıda güvenliği belgesini takdim etmek üzere kente geldiklerini ifade eden TSE Başkanı Şahin, “Gaziantep hangi konuyla ilgileniyorsa o konuda marka olmayı çok kısa bir sürede başarıyor. Birliğin ve beraberliğin kadim şehri Gaziantep, ülkemiz için çok önemli bir tarihi geçmişe sahip. Büyükşehir Belediyesi kendine özgü bir iş modeli oluşturarak çözüm odaklı düşünüp başarıya giden yolda emin adımlar atmıştır” dedi.