Biz büyük Türkiye olarak Osmanlı’dan bugüne kimseden emir almadık almayacağız da.

Osmanlı döneminde padişahlarımız ülkemizi hiçbir zaman diğer ülkelere muhtaç etmedi ve boyun da eğmedi.

Yine büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk büyük Türkiye’yi kurarken ve izlediği başarı politikalarında kimseden emir almadı.

Hiç kimse, hiçbir devlet Türkiye’ye şunu yap deme hakkını kendinde bulamaz.

Çünkü biz millet olarak sadece milletimizden emir alırız.

Amerika Birleşik Devletleri’nde şu anki başkan Donald Trump’a rakip olan demokratların adayı Joe Biden 'bana göre Bidon diye okunmalı çünkü tam bir bidon kafa)  bir takım açıklamalarda bulunmuş Türkiye’yi konu alan…

Bir toplantısında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Biden, Erdoğan'a karşı muhalifleri desteklemeleri gerektiğini savunmuş.

Neymiş ABD Başkan Adayı Joe Biden, “Bence ona (Erdoğan'a) çok farklı bir yaklaşım uygulamalıyız. Muhalif liderleri desteklediğimizi açıkça göstermemiz lazım. Parlamento'ya katkı sunmak isteyen Kürt toplumunu entegre etmek için... Bu iş bir süre iyi gidiyordu. Bir yol haritamızın olduğunu açıkça göstermemiz lazım. Düşündüğümüz şeyle ilgili sesimizi yükseltmemiz lazım, bedel ödemeli. Nasıl çalışacaklarını anlamak için çevresinde F-15 savaş uçağı uçurdukları hava savunma sistemi olduğuna göre ona belli silahları satmaya devam edip etmeyeceğimiz konusunda bedel ödemeli. Yani çok endişeliyim. Ama benim yaptığım gibi onlarla doğrudan temasa geçip Erdoğan'ı yenecek duruma gelmeleri için hala var olan Türk liderliği unsurlarından daha fazla verim almalı ve onları güçlendirmeliyiz. Darbe ile değil, seçim süreci ile... Partisi, İstanbul'dan dışarı atıldı. Peki biz ne yapıyoruz? Burada oturup boyun eğiyoruz. Yapacağım en son şey, ona Kürtler konusunda boyun eğmek olurdu. Kesinlikle en son şey. Ve onlara Kürtlerle ilgili olarak birkaç görüşmem oldu. O dönem henüz üzerlerine gitmiyorlardı” açıklamalarında bulunmuş.

Sanane Kürtler’den sanane Türkiye’den.

Senin o bahsettiğin Kürtler değil vatanına ihanet eden teröristler. Biz yıllardır aynı topraklarda yaşadık aynı kaptan yemek yedik, kız aldık kız verdik, akraba, hısım olduk ülkemiz için beraber savaştık. Bizim ülkemiz için beraber savaştığımız beraber aynı kaptan yemek yediğimiz askerde aynı taburda eğitim aldığımız aynı peygamberin ümmeti olduğumuz kardeşimizle bir sorunumuz yok.

Sen Kürtlerin adını ağzına alamazsın alsan alsan Türkiye’nin askerini şehit eden, çocukları babasız bırakan doğuda Kürt kardeşlerimize bin bir işkencede bulunan teröristleri ağzına alabilirsin.

Çünkü siz millet olarak dış güçler olarak her zaman Türkiye’nin düşmanı düşmanımdır dediniz.

 Siz Türkiye’ye emir veremezsiniz.

Siz Türkiye’nin adını ağzınıza alamazsınız. Ayrıca siz kendi işinize baksanıza. Oyu size teröristler mi veriyor anlayamadım. Hı olabilir aslında yoksa ABD’de terörist mi çok.

Cümlelerimi, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın sözleriyle son veriyorum, “Joe Biden'ın Türkiye analizi saf bir cehalet, kibir ve ikiyüzlülüğe dayanıyor. Türkiye'ye emir verilen günler geride kaldı. Ama hala deneyebileceğinizi düşünüyorsanız buyurun deneyin, bedelini ödersiniz”…