Naive Clean Group olarak Bursaspor’un efsane kaptanı Pablo Martin Batalla’yı misafir ettik.

Eşi ve minik kızı Sara ile birlikte şirketimize gelen Batalla, tribünümüzün kadın taraftar grubu Yeşilin İncileri’yle de sohbet etme şansı buldu.

Geçmişe dair güzel günlerin hatırlandığı ziyarette bir de doğum günü sürprizi hazırlamıştık tabi…

Gerçek anlamda duyguların tarif edilemediği, eski anıların göz önüne geldiği ve gözlerimizin dolduğu bir andı.

Öncelikle Yeşilin İncileri'nin şirketimizde yaptığı hazırlıklar büyük kaptan için az bileydi…  

Pablo’yu, eşi Barbara, minik kızı Sara ve tercüman Kaan'ı iş merkezimin önüne inip 5 kişiyle karşıladık; geldiği anda bizi çok heyecanlandırdı, duygulandırdı…

Çocukken hayran olduğum efsanemiz, kaptanımız, süper bücürümüz yıllar sonra karşımızdaydı ve pandemi yüzünden maalesef sarılamıyorduk. Ofise çıktığımız anda alkışlar, tezahüratlarla yer yerinden oynadı. Herkes çok heyecanlı ve mutluydu; hep beraber güzel bir gün geçirdiğimiz kaptanımız Pablo'nun minik kızı Sara'nın da 1. yaş gününü hep beraber kutladık.

Kaptanımızı önümüzdeki zamanlarda tekrardan Bursaspor kulübü içinde görmeyi çok istediğimizi kendisine de söyledim.

Bir şehrin kaderini değiştiren adam olduğunu hatırlattık ona ve konuşulması gerekenler konuşuldu sadece; şunu söylemeliyim ki kendisi de bu kadar büyük bir organizasyon beklemediğini, şaşırıp mutlu olduğunu, duygulandığını dile getirdi.

Şunu söylemeden geçemeyeceğim; mütevazılığıyla, sıcakkanlılığıyla bir kez daha gönülleri fethetti Batalla, boşuna efsane olmadı bu adam ‘Ulu Şehir’ Bursa’da.

Pablo Martin Batalla, gerçekten bu şehirde simge olmuş bir isim ve her zaman da “Bir Şehrin Kaderini Değiştiren Adam” olarak anılacak. Şampiyonluktaki payı, emeği… İlklerin bazılarını onun sayesinde yaşadık biz. Mesela, tarihimizdeki ilk şampiyonlar ligi golünü Estadio Mestella'da Valencia'ya o attı. Yıllar sonra yine ‘10’un attığı golle deplasmanda Trabzonspor'u ilk defa yendiğimiz maç yine… Trabzon'da bizi son maçta ligde tutması ve Avrupa'da, Türkiye Kupası maçlarında attığı sayısız golleri ve asistleriyle…

Şu an aklıma gelmeyen, yaşattığın birçok başarıyla, gönlümüzde taht kurdun! Sonsuz teşekkürler Büyük Kaptan...

Not: Bu güzel buluşmayı şirketimizde düzenleyen Yeşilin İncileri'ne ve ekibiyle yanımızda olan Bgazete ailesine teşekkürü borç biliriz.