Maça hızlı başlayan taraf ligin başından beri altıncı maçında da ilk golleri bulan Bursaspor’du. Her zamanki gibi golden sonra agresiflik azalınca beraberlik golünün gelmesi de gecikmedi. 25. dakikada kalemizdeki ilk pozisyon gol olmuş oldu. Yenilen golde kaptanın boşa giden müdahalesinin payı büyüktü. İlk yarıda şans anını 41. dakikada kalemizde yaşadık. Takımımızın diğer stoperi Cüneyt’in topu ıskalamasıyla kalecimizle karşı karşıya kalan Menemenspor’un siyahi futbolcusunun topu yan direkten dönünce, topu yine diğer bir rakip oyuncu üst direğe vurdurarak dışarıya attı. İlk yarıdaki enteresan pozisyonlardan birinde 37. dakikada Onur’un açık bir şekilde sekerek kornere giden topu çizgi dibinde oyunda tutarak sonrasında yine aynı bölgeden auta atması; çok acemice olmasına rağmen Onur, önceki maçlarına oranla daha istekliydi. Her geçen maç kendini geliştiren İsmail Çokçalış’a ayrıca bir parantez açmak isterim. Lig başından beri oynadıkça açılan ve güven kazanan İsmail, yerinde müdahaleleriyle gerçekten göz kamaştırıyor. Kaybedilen bir maçta bile hatasıza yakın oynadı. Elbette hatalarda yapacaktır ama gerçekten iyi bir kumaş olduğu bir gerçek.

İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlayan Bursaspor devreye hızlı başlayarak 47, 49, 51 ve 62’de müsait pozisyonları harcarken, bunlardan birinde geçen haftanın 2 gol bir asistli yıldızı Ali Akman hemen yanındaki arkadaşı Batuhan’ı görmemesi Bursaspor’u mutlak bir golden etti. 70. dakikadan sonra durağanlaşan ve inşallah atamayana atarlar kuralı işlemez derken, oyunda beraberliği bile kayıp saydığımız oyunda sonlara doğru yine bir stoper faciası neticesinde maalesef golü kalemizde gördük. Kalemizde yaşanılan üç pozisyon ve yenilen iki golde de bariz stoper hataları olması gerçekten çok düşündürücü mutlaka teknik heyetin Aykut ve Cüneyt’in haricinde gençleri bu mevkide oynatması lazım. Sonuçta onlar da ancak bu kadar sonuca tesir edebilirler.

Her maçta bu gençlerden 3 puan almalarını beklemek gerçekten haksızlık olur ama oyunun genelinde baskılı ve bol pozisyonun yanı sıra iştahlı da oynayan gençlere asıl şimdi destek olmamız lazım. Son sözümde Ali Akman’a!.. Aklı geçen haftada kalmış gibi ama geçmiş geçmişte kalmış cancağızım. Hatırlatmak isterim…