Ali Ay ve tayfası tarafından infazın tamamlanması için Bursaspor’un başına getirilen mezarlık bekçisi kılıklı Mesut Bakkal’dan sonra senin gibi genç ve beklentisi olan ama alemde adını duymadığım bir teknik adamın Bursaspor’un başına getirdiklerinde önce CV’ne baktım ve ‘Galiba bu kez doğru adam buldular’ dedim.

Demekle kalmadım ve yazdım ama son demecini okuyunca şimdi acaba erken mi yazdım diye düşündürmeye başladın bile

Yahu sen işine baksana! 

Transfer yok, hazırlık maçlarındaki oyun ve sonuçlar içimizi karartıyor. Buna rağmen iyimser laflar ediyorsun. Normaldir, yolun başında kispete vurup pes edecek halin yok ya!

Ama fikrimi sorarsan bu takımdan bu sene şampiyon çıkmaz ve iyi oynayan bir takım kurup bize Kocaeli, Gaziantep, Karabük felaketi yaratma yeter diyorum.
İnan hakkında kötü tek kelime etmem ve ettirmem de!

Vakıfköy Türk futbolunun kutsal topraklarıdır!

Vakıfköy’e gidip incelemelerde(!) bulunup ‘Bu tesislerin kıymeti bilinmeli’ raconunu kesmek senin haddine düşer mi?

Sen suya ‘buu’ derken kuruldu o tesisler ve çok özel ve değerli futbolcular yetişti o bereketli topraklarda…

Milli Takım hocası iken tesislere hayran kalıp bana burada bir iki oda bir salon ev yapın size yıldızlar yetiştireyim diyen dünya devi hocaların hocası Sepp Piontek bile kıymetini bildi o kutsal toprakların ama biz  Sepp Piontek'in kıymetini bilemedik.

Sen daha lise öğrencisi iken topraklardan Bursaspor 2 diye bir takım çıktı alayını yendi, futbol tarihinde bir ilki başardı ve şampiyon olarak birinci lige çıktı.

Süreci beceremedik, ikinci Bursa takımını oluşturamadık ve 1 milyon lira bonusa tav olup şampiyonluk hakkımızdan feragat ettik.

Bursaspor 2009-2010’de o kutsal topraklardan çıkan gencecik fidanlarla şampiyon oldu.

Bugün bile orada yetişen süper ve birinci liglerde oynayan çocuklarla şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulabilir.

Bugün neden bu haldeyiz diye sorma, herkes biliyor da kimse söyleyemiyor. Bursaspor’un sırtında onun kanını, canını ve istikbalini emen keneler var.

Sözün özü; Vakıfköy’ün DNA’sı Ali Ay zamanında taammüden bozulmuş ve Bursaspor’un ikinci profesyonel takımı olan Merinos (Yeşil Bursa) imha edilerek gençlerin önü kesilmiştir.

Bak Yalçın Kardeşim! Senin 7 X 24 çalışmanı gerektiren bir tablo ve zor bir süreç var. Sen onu düşün ve tribünlere oynama! Bu genç takıma ruhunu ver.

O tribünler üç kötü sonuçtan sonra seni terk eder ama elinden geleni yaptığın sürece sana sahip çıkacak insanlar da yaşıyor bu şehirde