Bursaspor’da Le Guen farkı artarak devam ediyor. Bu galibiyetle puanımız 9 ve TFF’den gelecek olan milyonlar geleceğimizi aydınlatıyor. 

Attığımız 11 gol ile maç başına iki gol üstüne çıkan bir takımımız var.

Ancak yediğimiz yedi gol ile de üst sıralar için bizleri düşündürüyor. Yine de deplasmanda özlenen dört gollü süper galibiyetin keyfini çıkarmalıyız. Bu maç ile Bursaspor kaostan tamamen çıktı.

Batalla’nın attığı  golde, Badu nefis asist yaptı ama  öncesi  Stancu’nun  ofsayt aldatmacası, Batalla’nın  sinsice  defans arasına girip golü atması altyapılar için  derslikti.

Golde zeka, beceri hepsi vardı.  Kembo Ekoko,  Badu, Batalla işbirliği mükemmeldi.

Bursaspor takım savunmasını iyi yapıyor. Hücuma çabuk çıkabiliyor. Bursaspor, Agu, Badu, Delarge, Ekoko ile ileriye  top taşıyabilen, topu tutarak takımı dinlendiren  atletik bir takım oldu. Görülen o ki Bursaspor rakip takımın hatasını affetmeyecek kadar becerikli.

Bursaspor bu oyun  aklıyla bir çok takımı avare eder. 

Ne yaptığını bilen, alan ve adam markajını zamanında uygulayan bir Bursaspor vardı sahada.  4-0 sonrası rehavet sonucu saçmaladık ve bedavadan iki gol gedik.

Bu arada Titi telaş yaptığımız zamanlardaki  liderliği ve  motive eden müdahaleleri ile  rahatlattı. 15 dakikanın stresi maça ayrı bir renk katmış oldu.

Hızlı kontra ataklar,  ayağa yapılan paslar, seyrederken  zevk  veren bir oyun.  Basit ve amatörce  yenilen goller Bursaspor’a  hem üç puan hem de tecrübe kazandırdı.

Bugünkü Bursaspor  sonrası  haftaya Galatasaray maçında 40 bin kişi olmalı.

Haydi Bursa

Bu takım desteği hak ediyor