Söylemekten dilimde tüy bitti. Bu lig hafife alınacak bir lig değil diye örnekleriyle defalarca açıklamalarda bulunduğumu hatırlayacaksınız. 

Çift maç haftasında Bursaspor’a önce kandil gecesi iç sahada maç veren TFF, bu da yetmezmiş gibi maçın bitiş düdüğünden tam 65 saat sonra tekrardan İstanbul’da maça çıkardılar takımı.
Mesela Giresun geçen hafta çarşamba günü maçını oynarken 25. hafta maçına pazartesi akşam çıktı. Gerçekten başkan, yönetimdeki arkadaşlar bu işleyişle ilgili ne düşünüyorlar ya da bununla ilgili sitemlerini, itirazlarını TFF’ye sundular mı acaba, bu gibi durumlar bizlerin aklına gelirken onlar düşünemiyorlar mı?  
Ümraniye maçında genelde iyi değildik ama eksik kadroyla 65 saat sonra maça çıkmış olan takımın son yarım saate kadar yine de ayakta durabildiğini unutmayalım. 
Bunun sonrasında Özer vakası da artık herkesin diline dolandı. Ne yaptı da 5 maç ceza verildi hâlâ anlayabilmiş değilim. 
FB-GS maçında gördünüz, Deniz Türüç kırmızıdan sonra dakikalarca sahadan çıkmayıp, hakeme kameraların da çok rahat gösterdiği gibi onca hakaretane konuşmalarına ve küçük düşürücü hareketlerine rağmen, verilen 2 maçlık ceza sonrasında tek maça indirildi. 
Hırsı ve özverisiyle takıma örnek olan ve çok kritik zamanlarda takımı ipten alan Özer günah keçisi ilan edilmiş durumda. 
Elbette Özer’in de suçu büyük ama emsal benzer durumlarda dansöz kıvraklığındaki TFF kararları kafamızdaki soru işaretlerini büyüttükçe büyütmekte ve buna rağmen yönetimin duyarsızlığı maalesef bizleri daha da derin düşüncelere sevk etmekte… 
Büyük hayal kırıklığı Ali Ay’ın hatalarını bu yönetimde de görmek üzücü. 
Aman bunlarla fazla dalaşmayayım, basın üzerinden uğraşmayayım denile denile nasıl Süper Lig’den göz göre göre, bağıra bağıra düştüysek, şimdi de aynı şekilde çelmeleniyoruz. 
Altay maçında bir adam boyu uzunluğunda ofsaytta bayrağını kaldırmayan ve 0-2 geri düşmemizi sağlayan yan hakemi mi söyleyeyim, Ümraniye maçında kırmızıyı Shehu’ya mal bulmuş mağrip gibi 3 saniyede hışımla çıkaran orta hakemi mi…
Yine Altay maçında bariz penaltıyı vermeyen, onca oyuncu değişiklikleri ve defalarca rakip oyuncuların yerden kalkmaması nedeniyle sağlıkçıların habire girip çıkmasına rağmen +5 gösteren yine bu hakemlerdi.
Geriye gidecek olursak, neredeyse her maçta aleyhimize 5-6 sarı kart çıkaran ve resmen üst lige çıkmamamız için uğraşan 1. Lig’in hakemlerine Bursaspor vasıtasıyla deneyim kazandırmaya çalışan MHK’ya artık ses yükselmeli. 
Maalesef yönetimin bu pasif ve bağımlı yaklaşımı nedeniyle taraftar gruplarına bu konuda büyük iş düşmekte. Başta Teksas olmak üzere TFF’nin Riva Tesisleri’ne bir çıkarma yapma zamanının geldiği çok açık ve şimdiden not edin diye söylüyorum 3-4 hafta sonra jeton düşerse çok geç olacağını da lütfen göz ardı etmeyelim.