GÖKÇE ÇALIŞCİ

Genç bir görünmek için bu stil hatalarından mutlaka kaçının. Son birkaç yılın trend parçaları olan Mom Jeansler, retro gözlükler, tüvit ceketler sizi olduğunuzdan yaşlı gösteriyorlar. İşte daha genç bir görünmek için yapmanız gerekenler.

YüsraCollection | Tüvit Ceket

TÜVİT

Tüvit kumaşlar genellikle takım elbiselerde kullanıldığı için sizi olduğunuzdan olgun gösterir.  Maskülen bir hava yakalamak istiyorsanız ince çizgili kumaşlar seçin.

hiçliğin ortasında Yas tutmak eziyet oval retro gözlük kalın bir Zamanlar  acımasız
GÖZLÜKLER

Burun ucuna iliştirilmiş gözlükler sizi yaşlı teyzeler gibi gösterir. Her ne kadar revaçta olsa da uzak durun.  Eğer okuma gözlüğü kullanmaya ihtiyacınız varsa, zincirsiz, şirin ve modern olanları tercih edin. Cesur çerçevelerden kaçınmayın. Gözlerinizi saklamayın. Fiyatına takılmayın 10 tane olacağına bir tane size yakışan gözlük olsun.

GÜMÜŞ SAÇ RENGİ YÜKSELİŞTE | Makyaj Trendi
GRİ SAÇ

Son zamanların trendi haline gelen gri saçı genç kızlar ve orta yaşlı kadınlar kullanmamalı. Daha iyi ve sağlıklı bir görünüm için cilt renginize uygun  tonları seçin.

Kalın ip örgü hırka modelleri! Kalın iple şiş örgü modelleri! Kalın iple  trend hırka modelleri

HIRKA
Kilolu kadınların özellikle uzak durması gereken parçalardan biri hırkalardır. Çünkü hırka formunuzu olduğundan büyük gösterir. Blazerlar hırka yerine tercih edilmeli.
 

RENK UYUMU

Kendinize yakışan renkleri seçin. Başkasında kırmızı çok güzel dururken bu size yakışmayabilir kişisel tercihinizi cildinizi aydınlatan renklerden yana kullanmalısınız.

Su samuru ve kedinin eğlenceli anları Su samuru ve kedinin eğlenceli anları


MAKYAJ

Yerine göre makyaj yapın. Olduğundan fazla makyaj sizi yaşlı gösterir, soluk bir makyaj ise sizi yorgun gösterir. Koyu renk rujlardan kaçının.  Doğru renkleri doğru şekilde uygulamayı öğrendiğinizde makyajınız sizi asla yaşlı göstermeyecektir.

Fular Bağlama Modelleri ve Şekilleri - Ferishtah.com

FULARLAR

İpek bir fularla çok havalı gözüküyor olabilirsiniz; ancak 60'ların bu standart aksesuarı ile o dönemin hostesleri gibi görünebilirsiniz.

Editör: Gökçe Çalışcı