ANADOLU Güvenik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Bursa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "Türkiye'nin Çevresindeki Gelişmeler" adlı konferansa konuşmacı olarak Türk DEGS Başkanı Müstafi Amiral Doç.Dr Cihat YAYCI  konuşmacı oldu.

WhatsApp Image 2023-10-27 at 12.12.59

Yoğun bir katılımın olduğu konferansta İl Temsilcisi Mehmet Akar kısa bir konuşma yaptı.

WhatsApp Image 2023-10-27 at 12.12.59 (3)
Mehmet Akar, "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Ülkemizin çevresindeki gelişmeleri bilmek için Türkiye'nin geçmişten günümüze bölge ülkeleri ve toplumları için yüklendiği misyonu iyi bilmek gerekiyor. Ülkemizin jeopolitiği bölge ve diğer kıta ülkeleri için özel önem arz etmektedir. Günümüz dünyasında yaşanan son gelişmelerde ülkemizi birinci dereceden ilgilendiren ve bütün coğrafyayı etkileyebilecek süreçleri yaşamaktayız. Bu akşam ülkemizin çevresinde olup biten gelişmeleri işin uzmanı Cihat Paşamızdan dinleyeceğiz" dedi.

Üniversite öğrencilerinden çadırlı Filistin eylemi Üniversite öğrencilerinden çadırlı Filistin eylemi

WhatsApp Image 2023-10-27 at 12.12.59 (1)

Akar, "Bu akşamki yoğun katılımdan bir kez daha anladım ki halkımız bizden daha çok çalışmamızı ve kamu yararına programlar yapmamızı istiyor, bizler de il temsilciliği olarak halkımıza kulak vererek konferanslarımıza devam edeceğiz. Katılım sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" diyerek sözlerine son verdi.

WhatsApp Image 2023-10-27 at 12.12.59 (4)

Kaynak:Haber Merkezi

Editör: Aslı Yeşilyurt