Akın Güler

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursa temsilcileri Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen hazırlık maçında buluştu. TFF 2’nci Lig’de mücadele eden Bursaspor ile TFF 3’nci Lig’de yer alan Bursa Yıldırımspor özel bir maç yaptı. Karşılaşmayı Bursaspor Başkanı Recep Günay ile yönetim kurulu da yakından takip etti.

WhatsApp Image 2023-08-07 at 10.56.03

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

Bursa’da spor anlamında önemli çalışmalara imza atmak için kolları sıvayan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Bursa Şubesi de iki Bursa temsilcisini yalnız bırakmayarak Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne adeta çıkarma yaptı.

Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu

WhatsApp Image 2023-08-07 at 10.56.32

TÜRFAD Bursa Şube Başkanı Ümit Akkuş, Genel Sekreter Mehmet Şengeldi ve yönetim kurulu üyesi Sedat Demircan ile Necati Pala, karşılaşma öncesinde Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Gündüz ile Bursa Yıldırımspor Teknik Direktörü Murat Gündoğdu’ya çiçek takdim etti.  

WhatsApp Image 2023-08-07 at 10.57.13

Dostça geçen hazırlık karşılaşması ise 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. Bursaspor’un golleri Çağatay Yılmaz ve Alperen Şirin’den gelirken, Bursa Yıldırımspor’un gollerini Eren Kara ile Çağlar Özel kaydetti.

Editör: Ezgi Özdaş