Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Divan Kurulu ile görüştü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Divan Kurulu ile görüştü

Spor Toto Süper Lig’de aldığı mağlubiyetlerin yanında sıra Ziraat Türkiye Kupası'na da veda ederek hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanında kötü gidişata dur demek istiyor. Ligde oynadığı son 6 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubiyet alan bordo-mavililer, deprem felaketi sebebiyle ligden çekilen Gaziantep FK müsabakasından ise hükmen 3 puanın sahibi olmuştu.
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında yarın Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Saat 20.30’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakayı Burak Şeker yönetecek. Şeker'in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Murat Ergin Gözütok yapacak.

Takım, kazanmaya odaklı 

Bordo-mavililer, Kasımpaşa deplasmanında kötü gidişatını durdurmayı hedefliyor. Yaşanan, teknik adam değişikliklerinin ardından Futbolcu İzleme Komitesi Koordinatörü Teknik Direktör İhsan Derelioğlu yönetiminde Kasımpaşa karşısına çıkacak olan Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı müsabakayı kazanmak istiyor. Yaşanan sancılı süreç nedeniyle tamamen sahaya odaklanan Trabzonspor’da göreve gelen yeni yönetim kurulu saha sonuçlarını bir an önce toparlayacak hamleleri hayata geçirmeye çalışıyor. Teknik adam konusunda görüşmelerini sürdüren Karadeniz ekibinde Sergen Yalçın ve diğer alternatif isimler de değerlendiriliyor.

Kaynak: İHA

Editör: Ulas Girgin