Fatih AKKUŞ

Artık taraftarın ipleri eline alma vakti gelmedi mi?

Bence geldi ve zamanı geçiyor bile.

Her ne kadar Teksas, Maraton, Radikal üzerine düşeni yapsa da artık bariz yapılan bir hata var bu gözle görülmeli.

Evet takım 2-0 geride ve takımı protesto yerine çok güzel destek veriliyor. Ancak bu sahaya ne kadar yansıyor. Takıma gaz verecek besteleri o anki atmosfere göre girmek çok önemli. Bunu yapmamız gerektiğine inananlardanım.

Tribün liderlerinin çabaları gözle görülüyor ancak bakıldığında Teksas’ın her köşesine küçük bir dijital pankart asıp “Şu tayfa, bu grup” bağırmaya, beste bölmeye çalışıyor. Bu durum karşıdan bakıldığında gülünç oluyor.

Teksas’ın içerisinde zaten 25 farklı tayfa varken bir de etrafına tayfaların çoğalması tribüne zarar veriyor.

Birileri yardım toplama gayretinde, diğerleri bunlar reklamcı diyerek bu insanlara engel olmaya çalışıyor.

Birileri bağırma beste girme çabasındayken, diğerleri hayır biz girelim besteye diyerek ortamı bozma çabasında. İki kule var Güney Kale Arkasında. Bu iki kulenin yönlendirmesiyle birşeyler yapıldığında nasıl güzel bir görüntü verildiğini daha önce ki senelerde gördük. Bu sene de görmek nasip olmalı bizlere. Evet sahada savaşan bir takım bazen oluyor, bazen olmuyor. Ancak taraftarın bir futbolcu üzerinde ki etkisini herkes biliyor.

Bence acilen bölünmüşlük ortadan kalkmalı ve bir an önce birlik beraberlik mesajları verilmeli.

ÇABUK YETİŞ SOYALP

Furkan Soyalp’in Samet Aybaba tarafından bir şansı daha hak ettiğini herhalde gördük.

Kiralık oyuncuların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Samet hoca eğer ki Chedjou’yu oynatmadıysa muhakkak bir sebebi vardır. Ya parayı problem yapmıştır, yada başka bir neden. Zaten yedek kalınca ısınmaya çıkmayacak kadar kibirli bir adamı bence çokta büyütmemek lazım.

Furkan Emre ve Ertuğrul yıllardır yan, yana oynuyor. Furkan Emre tecrübesiz diyebilirsiniz ama en azından mevkiidaşının ne zaman, ne hata yapacağını onca sene içerisinde anlamıştır. Furkan Soyalp ise kim yanlış anlarsa anlasın beni.

Kim kızarsa kızsın ama Saivet’ten bence daha iyi ve daha istekli. Aclen geri dönmeli ve bir an önce o formayı almalı. Ben inanıyorum ki ilk çıkacağı maçta taraftar bağrına basarsa Furkan Soyalp bu seney damga vuracaktır. Adana’da, Ankara’da olduğu gibi adından söz ettirecektir.