Ufuk IRGAŞ/Mustafa TANITAN

Ekmek ve pide gibi unlu mamülleri taş fırın dedikleri odun fırınında pişirdiğini belirten İşletmeci İsa Ağlar, “Günümüzde halkımızın tükettiği unlu mamüller iki ayrı fırında pişirilip müşterilerine sunulmaktadır. Bunlardan biri buharla ekmek pişiren matador fırınları diğer ise halkımızın tercih ettiği kara fırın... Biz Odun ateşiyle pişen mamüllerimizi Ramazan ayında müşterilerimize ulaştırmada güçlük çekiyoruz. Ağız tadını iyi bilen ve mamüllerimizi tercih eden müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için gecemize gündüzümüzü katarak çalışmalarımızı sürdürürken ekmek ve pidelerimizi iki Konya ve bir Balıkesir unu karışımıyla elde ediyoruz. Tercih sebebimizin başında ise bu geliyor. Ben ekmek ve pide ihtiyaçlarında bizi tercih eden Bursalılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KORONAVİRÜS BİZİ DE ETKİLEDİ

Fırın işletmecisi İsa Ağlar koronavirüs yasakları kapsamının dışında kalan hizmetlerimizden bizde azda olsa etkilendik. Ağlar, ülkemizi de tehdit eden bu illetten ancak tedbirlere uyup aşı olmakla kurtulabileceğimizin altını çizdi ve fırınlarında ekmek, pide,  pasta çeşitleri ile unlu mamüllerinin yanı sıra baklava çeşitlerinin de satışının yapıldığını söyledi. Ağlar çalışmalarında maske-mesafe ve temizlik kurallarına uyulduğunu da dile getirdi.