GÖKÇE ÇALIŞCİ

Bilinçaltımızda yatan gerçeklerin, sevdiğimiz çiçeklere yansıdığını biliyor muydunuz? Bu gerçek yaşam tarzımızı zevklerimizi hatta kişiliklerimizi yansıtır. Town and Country'de yayınlanan bir makaleye göre  çiçek tercihlerimiz bizi yansıtıyor.  İşte çiçekler ve yorumlar.

GÜL

Bir demet güldeki gül sayısı ne anlama gelir? Gül demetiyle hangi mesajları  verebilirsiniz? - Pratik Bilgiler
Aşkı simgeleyen bu çiçeği sevenler seyahat etmeye bayılırlar. Farklı kültürleri araştırmayı severler. Gül’ün mevsimi yoktur.  Gül aşıkları stil sahibidir.  Modaya her zaman uyarlar.

ŞAKAYIK

Şakayık ve Güller

Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik

Şakayık insanları renkli giyinmeyi severler özellikler pembe ve lavanta renklerini... Evlerinde sürekli canlı çiçek bulundururlar. Güzel ve hassas bir yapıları vardır.  Ama kolay lokma değillerdir. Güçlü karaktere sahiptirler. 

MANOLYA

1 buket yapay manolya çiçekler simülasyon çiçek şube düğün parti bahçe  oturma odası masası ev dekorasyon satış - Yapay Süslemeleri <  www.munzurgidatarim.com.tr
Güçlülüğün ve zarafeti simgeler. Erken açan bu çiçek sizin nadir ve zor bulunan bir insan olduğunuzu simgeler. Sorumluluk sahibidirler. Her şeyin üstesinden gelirler. Endişelerinin ve korkularının üzerine giderler. 

LEYLAK

Leylak Buketi Çiçek Süs - Pixabay'de ücretsiz fotoğraf - Pixabay
Dik duruşa sahiptirler.  Öne çıkmanın altın kuralının dik durmak ve her şeyi göğüslemek olduğunun farkındadırlar. 

ORTANCA

Ortanca Çiçek Buketi – Siparişi - Seeds Flower Studio

Cesurlar ve renkli kişiliğe sahip olanların tercih ettiği ortanca çiçeğidir. Bu insanlar eğlenmeyi bilirler. Değişime karşı değillerdir. Ruh halleri mevsimlere gör değişir. Ama en sevdikleri mevsim yazdır.
 

KARANFİL

Turuncu Gül Buketi. | Buket Çeşitleri | Hemen Satın Al!

Odak haline gelmekten hoşlanmazlar. Sessizliği ve huzuru severler. Dil öğrenme konusunda oldukça yeteneklidirler. 

ORKİDE

ORKİDE ve MANOLYA GELİN BUKETİ | Gelinbuket.com

Patavatsız değil de açık sözlü insanlardır. görünüşleri onların her şeyidir.  Ruh halinizi takdir etmeyen arkadaşlarınız vardır. Çünkü çok değişkensiniz. 
PAPATYA

Dev Papatya Buketi | Papatya Buketi İzmir | İzmir Çiçek

Papatya seven insanların yarınlara olan umutları asla tükenmez. Yapraklarda yatan seviyor sevmiyor misali gibi sonunda elbet iyi olacak düşüncesi hakimdir. Girdikleri her ortama neşe saçarlar.

LALE

15 Dal Pembe Lale Buketi | İzmir Çiçek, İzmir'de çiçekçiler | İzmir Çiçek
Psikolog edasıyla herkese tavsiyeler verirler. İletişim kurma becerileri gelişmiştir. Tatlı düşünceli ve cömerttirler. Ortamlara kolayca uyum sağlarlar. 

ZAMBAK

Lilyum-Zambak-kazablanka | Çiçek Furyası® | Tazecik Çiçekler | Stilist  Tasarımlar | Üsküdar Çiçekçi
Anaç bir yapıdadırlar. Hızır gibi herkesin imdadına koşarlar. BU yapıları sayesinde herkes tarafından saygı duyulurlar. Başarıları sayesinde kendileri ile gurur duyarlar.

Editör: Gökçe Çalışcı