İnternette Prof. Metin Feyzioğlu'na atfedilen bir mesaj dolaşmakta. Eğer bir ülkede diktatörlük varsa, bu diktatörlüğe karşı mücadele meşru olur,PKK , İŞİD, özgürlük savaşçısı sayılırmış.

Onlara yardım için her türlü askeri silah ve gereç verilebileceği gibi, yurdumuza asker de sevk edebilirlermiş.

Referandumda anayasa kabul edilirse meclisin ve Anayasal

Mahkemesinin denetleyemeyeceği Erdoğan'ın BM kriterlerine göre diktatör sayılır ve yurdumuz işgal edilebilinirmiş.

Metin bey bunları söyleyecek kadar salak değildir.

Salak olan bu manipülasyonlarla dağdaki çobanı aldatabileceklerini sananlar ve içlerindeki öfkeye yenilip bu manipülasyona bir umut diye sarılanlardır.

PKK da, İŞİD de...bütün uluslararası kuruluşlar tarafından terör örgütü olarak kabul  ve tescil edilmişlerdir.

Buna rağmen Özal döneminde de, Demirel- İnönü döneminde de, Mesut Yılmaz,Tansu Çiller ve Bülent Ecevit dönemlerinde de,Almanya, Fransa, İtalya, Amerika ve İngiltere PKK ' ya silah temin edenlere göz yummuşlardır.

Metin bey, Rusya'da, Çin Halk Cumhuriyeti'nde, Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti'nde (Kuzey Kore), Suudi Arabistan' da demokrasi olup olmadığını bilmeyecek kadar salak değildir.

Metin bey, Kars ve Ardağan'ı isteyen Stalin' in kendi ülkesinde komünizmi yerleştirmek için 20 milyon insanı katlettiğini, Çekoslovakya'ı, Macaristan' ı Rus tanklarına erdiren, ayakkabısını BM Genel Kurulu'nda çıkarıp kürsüye vuran Khurshchev, Brejnev ve Pistin gibi liderler yetiştiren Rusya'nın demokrat, bu isimleri geçenlerin diktatör olup olmadıklarını unutacak kadar salak değildir.

Metin bey, dedesi rahmetli Prof. Turan Feyzioğlu'nun Türkiye Büyük Millet  Meclisin' de,ihtilâl tehditleri savuran Milli Devrim Ordusu için & Kim olduklarını bilseniz, ayakta alkışlardınız & dediğini unutacak kadar salak değildir.

Sayın Kılıçdaroğlu bilmese de, Metin bey,anayasa değişiklik paketine göre, Cumhurbaşkanı'nın ilân ettiği Ohal kararnamelerinin aksine TBMM' nın kanun çıkarabileceğini  bu durum da, ya da Cumhurbaşkanının OHal kararnamesini üç ay içinde onamaması halinde kararnamenin hükümsüz kalacağını, TBMM'nin muayyen bir insanla seçimlerin yenilenmesi kararı alarak, Cumhurbaşkanını da seçime götürebileceğini bilmeyecek kadar salak değildir.

Hazin olan, bazı geri zekâlıların Metin beyi ne kadar salak gösterdiklerini idrak etmemeleridir.