ASLI YEŞİLYURT

Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Milletin vekilleri, milletin yanında’ adlı program İTÜ Evi’nde gerçekleşti.  Antalya milletvekili Şerafettin Kılıç, iktidara eleştirilerde bulundu. Saadet Partisi İl Başkanı Ali Osman Karahan, GİK üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, sivil toplum örgütlerinin başkanları ile partililerin katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Karahan, ekonomide gerçekleşen zamların dar gelirli aileler için bir zulme dönüştüğünü söyledi. 

WhatsApp Image 2023-09-13 at 10.55.48

MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR
İktidar partisine eleştirilerde bulunan Karahan,  “Yerel idareciler sorunları bir kenara bırakıp Gastronomi Festivali düzenleyerek gündem değiştirme çabası içerisine girmiştir. Ancak mızrak çuvala sığmamaktadır. Bizler adaletten yana olmaya devam edeceğiz. Çünkü adalet herkes içindir” dedi.

WhatsApp Image 2023-09-13 at 10.55.48 (1)

BTÜ'de Güz Yarıyılı Kurulu toplandı BTÜ'de Güz Yarıyılı Kurulu toplandı

PARTİMİZE İHTİYAÇ ZİRVEDE
Saadet Partisi Antalya milletvekili Şerafettin Kılıç, 10 milletvekillerinin olduğunu ifade ederken, “Gelecek Partisi’ndeki 10 arkadaşımızla birlikte grubu kurduk. Bursa’mız Osman payitahtı burayı hiç unutamayız. Türkiye kötü yönetiliyor. Yandaşlara peşkeş çekilen kötü eko politik sistemi yaşıyoruz. Devlet işleyişinde bozulmalar, fikir ve ahlakta apaçık yozlaşmalar var. Fikrimize ve partimize ihtiyaç zirve noktadadır. AK Parti en çok oy kazanan ve en çok oy kaybeden parti oldu. Millet İttifakı’na ise Meclis çoğunluğunu ve adayına da cumhurbaşkanlığını vermedi. Seçim öncesinde faizlerin düşmesi vaat edilirken, seçim sonrasında ise faizler 3 kat arttı. Emeklinin maaşı değil, borç ve yoksulluğu arttı” dedi.

WhatsApp Image 2023-09-13 at 10.56.33

İTTİFAKTAN VAZGEÇMEDİK
‘Ülkenin içinde bulunduğu durumda ‘hekimin partimiz, ilacın söylemimiz’ olduğunu herkesse anlatacaklarını dile getiren Kılıç, “ Yaklaşan yerel seçimi de gözeterek toplumun farklı kesimlerine milletin her ferdine misyonumuzu anlatacağız. Bizim için itibar adalettir. Konuşmamızdan korkuyorlar milletle buluşmamızdan ürküyorlar. Meclis’te grup kurmamızdan rahatsızlar.  Milletin iradesinden de ittifaktan da hiç vazgeçmedik. 2024’te Milli Görüş önce yerel seçimlerde ardından da ülkede iktidar olacak” dedi.

GARDIMIZI ALIYORUZ
Ay sonuna kadar 81 ilin ziyaret edileceğini aktaran Şerafettin Kılıç, “Henüz bir aday belli değil. Yılsonuna kadar adaylar belirlenir. Bildiğimiz bir şey var ki erken kalkan yol alır. Herkes birbiri için de gardını alıyor. Gelecek Partisi ile yol arkadaşlığımız devam ediyor. Onlar da adaylarını belirleyecek ve süreci takip edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Editör: Aslı Yeşilyurt