Bu burçları aldatmak çok kolay Bu burçları aldatmak çok kolay

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Her burcun farklı özellikleri vardır. Kimi hayal gücü ile kimi sevecenliği ile ön plana çıkar. Şimdi de astrolojinin en otoriter burçları  açıklandı. Kararlı yapıları hırsları ve cesaretleri ile etrafındaki insanları kendilerine hayran bırakıyorlar.   En otoriter ve lider olmak için doğmuş burçların özellikleri.

Kişi Hedef Alınmaksızın “Hırsız Var” Diye Bağırmak Hakaret Suçunu Oluşturmaz – altinoz.com.tr
AKREP: Astroloji kuşağının otoriter burçları arasında en başta gelir. Manipüle yeteneği ve tatlı dili birleşince etrafındaki insanları kendi düşüncesi etrafında çok kolay bir şekilde toplayabiliyor. Ayrıca ortamlara da uyum sağlama konusunda zirve yapmış burçlardan biri.  Doğal lider olarak kabul edilirler.  Dürüstlükleri ve başkalarına olan bağlılıkları nedeniyle değer görürler. Onu tanımayanlar egoist ve saldırgan olduğunu düşünebilir. Hem kendilerinden hem başkalarından talepkar olabilirler. 

Bahar yorgunluğu enerjinizi tüketmesin | Anadolu Sağlık Merkezi
KOÇ: Cesur ve özgüvenli tavırları herkesi kendine hayran bırakır. Liderlik özelliği son derece baskındır. Açık sözlü olmaları ve fikirlerini korkmadan söylemeleri herkes tarafından takdir toplar. Hızlı ve cesur karar alma yapısı sayesinde etkinliklerin ve grupların aranılan ismidir. 

Bozkır Geleneği: Otoriter Rejim Pratiklerine Kültürelci Yaklaşımlar -  Sevinç Doğan | Birikim Yayınları
Boğa: Ne istediğine dair net bir vizyonu vardır.  Hedefine ulaşmak için gözünü karartır. Hırslı yapıları sayesinde amacına kolayca ulaşır. Onun bur kararlı tavrı etrafındakileri de mest eder. Başarıya ulaşmak için kestirme yolu muhakkak bulur. Güçlü bir sorumluluk duygusuna sahiptir.

Editör: Gökçe Çalışcı