GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrolojide de mizah anlayışı çok kötü olan burçlar var. İşte o burçların listesi

OĞLAK BURCU
İşkolik olan Oğlaklar disiplinlidir. Hedeflerine odaklıdır. Hayatında lakayıt tavırları sevmez kendi de yapmaz. Hayata yaklaşımlarında oldukça ciddidir. Bu işkolik tavırları dikkat çekse de konu şakaya gelince görünmez oluyorlar.

En değişik 1 Nisan şakası! Evde yapılabilecek basit ve eğlenceli şakalar
BAŞAK BURCU 
Başakların hayatı pratiklik üzerine kuruludur. Eleştirel yapıları sebebi ile katnem bir düşünce içindedir. Espri yapan herkese tiksinir gözlerle bakarlar. Mizahtan kesinlikle keyif almazlar.

Eres el rey de las bromas? Las que no pueden faltar en el Día de los  Inocentes - El Sol de Puebla | Noticias Locales, Policiacas, sobre México,  Puebla y el Mundo

AKREP BURCU 
Astrolojinin en yoğun burcu Akrepler Oğlaklar gibi hedef odaklıdır. Mizah anlayışı onların yanından bile geçmez. Derin ve gizemli yapıları onların kaygısız veya yüzeysel şakalar yapmasına izin vermez. 

Aldatmak bu burçlar için eğlence Aldatmak bu burçlar için eğlence

BOĞA BURCU

Pratik ve kararlı olan Boğalar  sorumluluk odaklıdır. Hayatı çok fazla ciddiye alırlar. Hayata daha temelli bir yaklaşımı vardır. Mizahtan kesinlikle keyif alırlar partilerin şaka yıldızıdır. Ama şakaları o başlatmaz. 

YENGEÇ BURCU 
Anaç olan Yengeçler hassas ve besleyicidir. Mizahı severler ama yapmazlar. Ama mizahı kendileri başlatmazlar. Bir grupta komedyen olmaktan ziyade destekleyici ve şefkatli bir ortam yaratırlar.

Editör: Gökçe Çalışcı