Özlem ATAÇ
Bursa ÇSSM Derneği önderliğinde ÇSSM Dernekler Topluluğu üyeleri ‘Ara ki Eleman Bulasın’ adlı bir tiyatro oyunu sergiledi. Bursa ÇSSM Derneği Başkanı Fatih Yeniay’ın kendi hayatından kesintiler taşıyarak yazdığı ve oynadığı oyun, çıraklık yapan 3308 sayılı kanun gereği mağdur olan bir çocuğun yaşadıklarını anlatıyor.

(Özel) Yıllardır hurdadaydı, 1938 model otobüsün son hali göz kamaştırdı (Özel) Yıllardır hurdadaydı, 1938 model otobüsün son hali göz kamaştırdı

Bursa ÇSSM Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Çelikkaya da gösteride rol aldı. Kocaeli Dernek Başkanı Beyhan Ünal da son 10 yılda vefat eden 621 çırak için dua etti.


ÖNEMLİ MESAJLAR
Ördekli Kültür Merkezi’nde sergilenen oyuna MHP, DSP, İYİ Parti ve Vatan Partisi temsilcileriyle bağımsız belediye başkan adayı da katılım gösterdi.

Oyunda, soğuk bir kış günü içinde sabahın erken saatlerinde tamir atölyesine gelerek çalışan çocuklar ve çalışma esnasında çıraklık merkezinden gelen memur la birlikte başlayan mağduriyetlerinin serisi ile verilen SSK kartları ile başlayan o günlerden günümüze kadar uzayan süreç ele alındı.

Editör: Mehmet Ali Ekmekçi