Saat 11.00’de başlayan genel kurulda, çoğunluk sağlanamadı ve ikinci toplantı 30 Ağustos Pazar günü saat 17:00’de Timsah Arena‘da çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Kongrede toplamda 2 bin 66 üyenin hazır bulunması gerekirken 703 üye hazır bulundu.

Daha sonra söz alan tek başkan adayı Erkan Kamat, “Çok önemli bir süreçten geçerken, bütün Bursa’nın bizim kadar bu konuya hassasiyet gösterip, ilk oturumda kongrenin yapılmasını çok arzu etmiştik, maalesef olmadı. Kötü bir tablo çizmek istemiyorum, Bursaspor çok büyük bir kulüp ve camiadır. İlk oturumda dahi 703 kişi gelip imza attı. Biz 300-400 kişilerle kongreler yaptık. Türkiye’de camiayım diye geçinen spor kulüplerinin 703 tane kongre üyesi dahi yoktur. Bursaspor çok büyük bir camiadır, bir hafta kaybetmiş de sayılmayız, çalışmalarımız sürüyor. Ne gerekiyorsa yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Timsahlar start verdi Timsahlar start verdi

Başkan adayı Kamat, transfer taleplerine ilişkin de, “Transferden önce yapılması gereken başka işler var, o işleri yaparsak transfer yapmak için önümüzü açıyoruz. Bilgilendirme yapacağız” değerlendirmesinde bulundu. (bursasporluyuz.org)