GÖKÇE ÇALIŞCİ

Gizem adrenalin denilince bu burçlar yerinde duramıyor. Karanlık onları adeta bir mıknatıs gibi çekiyor.Burçlara göre gidersek, işte çoğu zaman olayların ardındaki gizemi seven burçlar.

Av. Mustafa Çelik - Mistik kurtarıcı Jeanne d'Arc
AKREP BURCU
Karanlığın kralı/kraliçesi olan Akreplerin bu konuda şöhreti kötüdür.  Yoğun ve tutkulu bilinen Akrepler duygularının derinliklerine inmekten ve insan deneyiminin karanlık yönlerini keşfetmekten korkmuyor. Onların hayatın değildaha çok kendilerinin karanlık tarafı ile yüzleşmeyi seviyorlar. Esrarengiz doğası ve gizemli yapısı onu dengeye ulaştırıyor.

Bu burçları aldatmak çok kolay Bu burçları aldatmak çok kolay

Ghost in Dark Nighttime Forest by Mehdi Moayedpour

BALIK BURCU 

Duygusal olarak tanıdığımız Balıkların rüyalar, fanteziler ve bilinçaltı zihinleriyle bağı vardır. Hayatın mistik yönlerini araştırır. Sezgisel ve ampat olması onu olayların içine çeker. Karanlık duyguları ve deneyimleri onları keşfetmeye yönlendirir.

 1.000 Ücretsiz Iblis ve Şeytan Görseli - Pixabay

KOVA BURCU 

İleriyi düşünen ilginç bakuş açısına sahip Kovalar karanlıkla veya karşı kültür hareketleriyle ilişkilendirilen temaları veya alt kültürleri keşfetmeye meyillidir. Bireysellik duygusu ağır bastığı için  toplumsal normlara meydan okuma isteği çok fazladır. Bu eğilim, onları  kendini ifade etme ve ana akıma isyan etme biçimi olarak alışılmadık veya daha karanlık yönlerini ortaya çıkartır.

Editör: Gökçe Çalışcı