Bursaspor, Sivas deplasmanında tamda beklediğim ilk 11’le sahaya çıktı,Delarge hariç.

Belki çıktığı maçlarda yaptığı hayati müdahaleler ve attığı gollerle Delargevazgeçilmez bir oyuncu ancak Le Guen oyuncunun hazır olmadığını söylüyordu.

Geniş kadroda Kofi Atta ismini duyduğumda hocaya olan güvenim sarsıldı. Sen, U21 takımıyla antrenmana çıkmayı reddeden bir oyuncuya bu özgüveni verirsen, hiçbir yaptırım yapmadan ceza uygulamadan ‘Aslanım,yiğidim’ dersen; ne bu oyuncu seni takar, ne de mobbing uyguladığın Türk oyuncular.

Herkes herşeyin farkında hocam. Ne Pascal bu takımda kadro tutturacak kapasitede, ne de Kofi ama hocam sen ne hakla çalışan çabalayan oyuncuların hakkına girersin anlam veremedim? Kofi geniş kadroda bütün yaptıklarına rağmen var. Ancak Ozan Can ve Rüştü kadroda yok! Bilmediğimiz bir anlaşmamı var ortada?

Yoksa bu oyuncular size bir saygısızlık yaptı da kamuoyundan mı saklanıyor?

Bu ısrarından vazgeç demiyoruz hocam ama Türklere de bir şans ver. Türkiye’de bir kulüpte Türk oyuncular hatta siyahi olmayan bütün oyuncular neredeyse dışlanıyor.

Sezon başından beri Ertuğrul formayı hakediyor demekten dilimizde tüy bitti ancak sen orta saha oyuncusu olan Pascal dakika yapsın diye, kulübede Ertuğrul varken oyuna soktun.

Şimdi ne değişti de Pascal U21’de, Ertuğrul 11’de! Demekki dışardan bakanlar daha net görebiliyor. Rüştü ve Ozan Can da dakika yapmayı hakeden oyuncular hocam, biran önce bu çocuklara da özgüven vermelisin.

Bu şehrin taraftarı herşeyin farkında hocam! U21 maçlarına gitmenizi en azından Bursa’da oynanan maçlarda o çocukları izlemenizi tavsiye ederim, bakarsınız işinize yarayan oyuncular çıkar.

Bir puana sevinmemiz gerekir fakat elden kaçan 3 puan olunca ben sevinemiyorum…