Fatih AKKUŞ
Bursaspor son 3 sezondur öyle bir sıkıntılı giriyor ki son haftalara taraftar artık elde kâğıt kalem alıştı düşüp düşmeme hesabı yapmaya… Maalesef bu sene diğerlerinden farklı olan tek şey ise belli… Para yok! Yönetim içindeki sıkıntılar ve son yaşanan gelişmeler Kasımpaşa maçına olumsuz etki etse de takım 1 puan ile döndü İstanbul’dan ancak Göztepe’nin kendi sahasında Erzurum’a yenilmesi Dadaşları da kurtulmak adına umutlandırdı. Bana göre düğüm bu hafta çözülecek. Antalya’dan Erzurum puansız döner, biz de Akhisar’ı yenersek bu iş bu hafta bana göre biter.
ARTIK BİR ÇÖZÜM
Kongre olacak mı, olmayacak mı? Bu soru işaretleri camiayı bir birine düşürdü. Ancak ben kongreden ziyade bu takımın bu sezon ligde kalması adına adımların atılmasının yanayım. Evet, bir kongre olacak. Bu gözle görülür biçimde ortada fakat bu kongre olurken de daha fazla zedelemeyelim bu takımı. Gemi gerçekten limana yanaşsın, sonra hep birlikte oturup bunların hesaplarını yaparız ama öncelik sahada. 
BAKKAL, KAPTANA SAHİP ÇIKTI
Mesut Bakkal, Kasımpaşa maçında oyundan düşen ve yaptığı hata ile kalemizde gol görmemize neden olan kaptan Ertuğrul Ersoy ile alakalı, “Ertuğrul dönem dönem böyle sıkıntıları yaşayabilir. Bursa’ya mal olmuş bir oyuncu. Bir defa niyeti çok iyi. Ben toparlanacağına yürekten inanıyorum. İki gün istirahat edecekler. Ertuğrul bizim için önemli bir oyuncu. Hata yapmış olabilir ama Bursa’nın bir değeri olduğu unutulmamalı. Bursaspor‘un önemli oyuncularından bir tanesi. Biz de her oyuncuyu destekleyeceğiz. Bazen kızdık, bazen biz de bağırdık ama bu hatayı yapacak. Ertuğrul kaliteli bir oyuncu ve kendisini toparlamasını bilir” değerlendirmesinde bulundu.
3 PUANI HAK ETTİK AMA…
Bursaspor’un sakatlıktan çıkan ve bir türlü beklenen performansı veremeyen futbolcusu Tunay Torun özel bir gazeteye yaptığı açıklamada, “Maçın geneline baktığımızda üç puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok iyi pozisyonlara girdik. Maalesef biraz şanssızlık var. İki metreden gol atamıyoruz. Herkes her şeyini veriyor. Biz bütün hafta boyunca çok iyi çalışıyoruz. Kimse birbirine küsmüyor. Hep beraber takım olarak maça kazanmak için çıkıyoruz. Takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Çok güzel mücadele ettik. Golü yedikten sonra bir puanı kurtarmak güzeldi. En azından buradan yenilgiyle çıkmadık. Önümüzdeki hafta yine kenetlenerek üç puanı almaya çalışacağız. Bizim için her maç önemli ve bunun da bilincindeyiz. Ona göre hazırlanıyoruz ve herkes ekstra çalışıyor. Biz elimizden geleni yapacağız ve savaşacağız. Taraftarımıza da teşekkür ederim. Onlar da sabırsızlanıyor. Galibiyet gelmedikçe onlar da üzülüyor. Onlara buradan seslenmek istiyorum. Bu dönemde onların desteğine çok ihtiyacımız var. Biz elimizden geleni yapacağız. Bu savaş bitmeden hep birlikte olalım” ifadelerini kullandı.

 

Mustafa Genç’e 6 maç ceza Mustafa Genç’e 6 maç ceza