GÖKÇE ÇALIŞCİ

Karakter özelliklerine burçların etkisi tartışmaya kapalı konular arasında  yer alıyor. Kıskanç insanlar ise kendini hemen belli ediyor. Hayatında olan insanların yaptığı en ufak hareketini bile kıskanıyorlar. Başkalarının başarısına asla dayanamıyorlar. Doğuştan gelen kıskançlık dürtülerine dur diyemeyen o burçlar.  

Kıskançlık Bir Hastalık mı? - Mahmure
AKREP: Kıskançlık ve haset, Akreplerin yaşam tarzıdır. Bu duygularını kontrol edemezler. Ama bu kıskançlığını asla belli etmezler. Çok büyük bir başarıya şahit oldu ise kontrolleri dışında gelişen bu hasetleri adeta bir fırtınaya dönüşerek dışa yansır. İlişkilerinde sahiplenici yapıları sebebi ile partnerinin yanında uçan sineği bile kıskanırlar. Kıskanç bir Akreple sürdürülen ilişkide, alttan alan ve toparlayıcı olan partnerleridir.

Başarısı ile göz dolduran burçlar Başarısı ile göz dolduran burçlar

Kıskanç Arkadaşları Nasıl Tespit Edersiniz | Yücel BİNİCİ
BOĞA: Sahiplenici yapıları sebebi ile ilişkisinde ufak çaplı krizlere sebep olabilir. Sevdiklerine karşı bu tutucu tavrı kıskançlık duygusunu kabartır. Astrolojinin en kıskanç burçları arasındadır.  Başkalarının lüks yaşamını kıskanmaya bayılırlar. 

Kıskanç İnsan Psikolojisi | Avicenna Hastanesi
YENGEÇ: Anaç ve geleneksel yapıcı özellikleri olan Yengeçler merhametlidir.  Onların sıcak kanlı durduğuna bakmayın oldukça kıskanç bir burçtur. Onun hep gülen yüzünün görürsünüz asla imrenen ve haset dolu o bakışlarını görmezsiniz. Ama Yengeçler gereksiz konuları kıskanırlar.  Sevdiklerine düşkün olduğu için onları başkaları ile paylaşamaz ve kıskanırlar.  Ailesine düşkün olan Yengeçler aile fertlerini asla başkasıyla paylaşmaz.  Kıskançlıklarını sitem ederek gösterirler. 

Arkadaşınızın sizi kıskandığını kanıtlayan 8 işaret - Aşk - İlişkiler

ASLAN: Ego kralı aslanlar her ortamda ilginin sadece onda olmasını ister. Bu ilgiyi göremeyince hırçınlaşır.  Kıskanç yapıları ağır basınca iç dünyalarına döner ve sitem etmeye başlarlar. Aslanlar asla suçu kendilerinde aramaz suçlu hep etrafındaki insanlardır. İlişkilerinde de sahiplenici ve kıskanç bir tavır sergilerler.

Editör: Gökçe Çalışcı