Kadıköy'de bulunan kuyumcuya bir kişi tarafından altın diş satıldı. Kapalıçarşı'ya gönderdikten sonra altın dişin sahte olduğunu öğrenen kuyumcu durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Bursa’da devrilen dorse alevlere teslim oldu, o anlar havadan görüntülendi Bursa’da devrilen dorse alevlere teslim oldu, o anlar havadan görüntülendi
  • Polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden dolandırıcının kimliğini tespit ederek yakalamak için çalışmalara başladı. Devriye görevi yapan güven timleri, aradıkları dolandırıcıyı cadde üzerinde görüp, onu takip etti. Kısa süre sonra arkadaşlarıyla buluşan şüpheli, takipteki güven timleri tarafından gözaltına alınarak Rıhtım Polis Merkezi'ne götürüldü.

Burada yapılan üst aramalarında şüphelilerin üzerinden altın suyuna batırılmış çok sayıda sahte diş ele geçirildi. Polis yaptığı incelemelerde dolandırıcıların, sattıkları teneke parçalarının ağır gelmesi için dişlerin içine kurşun doldurduğunu tespit etti. A.K, S.K, I.K ve İ.H alınan ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi.

ŞÜPHELİ MUHABİRE PİŞKİNCE CEVAP VERDİ

Öte yandan, polis merkezine götürüldükleri sırada, "Sahte altın sattığınız iddia ediliyor, neler söyleyeceksiniz" şeklinde soru yönelten basın mensubuna şüphelilerden biri pişkinlik yaparak, "Öyle bir şey yok kanki" cevabını verdi.