Gökhan GÜNDOĞDU

Bursaspor, geçtiğimiz hafta evinde öyle bir fırsat tepti ki Süper Lig’e çıksak da Menemenspor maçı yıllarca konuşulur. İkinci sırada hak ettiğimiz yere direkt çıkmak varken, play-off maçlarında şimdi hop oturup hop kalkacağız. İnanıyorum ki Timsah üst lige çıkacak ve edindiği tecrübelerle bir daha bu süreci yaşamayacak ama eski ruhun bedende yeniden uyandırılması lazım.

BU FORMAYI HAK ETMEK LAZIM

Yaklaşık 4-5 sezondur taraftarımız Yeşil Beyazlı formanın hakkını tam anlamıyla veren futbolcuları göremiyor. Bu camia büyük camia… İster altyapıdan gel ister transferle; armanın hakkını vereceksin! Futbolcularımızın verdiği mücadeleyi elbette alkışlıyorum ama yetmez. Üstündeki forma tertemiz şampiyon Bursaspor’un ise sergilenen performansın üstüne koyacaksın. Matematik hesaplar içinde kaybolmaya gerek yok artık… Atı alan diyardan uzaklaştı maalesef. Zirve yarışındaki rakiplerimizin hepsi kazanırken, biz puan kaybetmemeliydik. Kaybettiğimiz saçma sapan puanlar var ve 3 puanlık cezaya bakarsak şampiyonduk da ama nasip değilmiş.

HAZIRLIKLAR TAM GAZ

Timsahlar start verdi Timsahlar start verdi

Ligin 34. haftasında deplasmanda 18 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30'da Hatayspor ile karşılaşacak Yeşil Beyazlı takım bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı. Teknik direktör İrfan Buz gözetimindeki antrenman ısınma koşuları ile başladı, ardından pas press çalışmaları yapan takım son bölümde koordinasyon çalışmaları yaptı. Yeşil Beyazlı takım hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.