Teknolojiyi yakından takip etmek isteyen fakat yeterli zamanı bulamayanlar için, Webtekno 2013’ten beri nitelikli içerikler üretiyor.Teknoloji haberlerini ana eksene alan Webtekno, oyun, bilim, uzay, sinema ve dizi dünyasından haberlerle de öne çıkmayı başarıyor.

Bilgisayar, telefon, sinema, oyun, uygulama, internet, sosyal medya için vazgeçilmez haber sitesi Webtekno’yu yakından tanıyoruz.

Teknoloji haber sitesi dediğimizde aklımızda ilk beliren örnekler genelde hep aynıdır. Haberciliğin temelinde yatan bilgi alma ihtiyacını karşılamanın ötesine geçememiş ve okuyucuya daha fazla bir şey sunmak için pek çaba harcaman siteler.  Siteye giren ziyaretçiler haberleri alır ve çıkıp giderler. Ancak internet, uzun zaman önce sadece basit bir şekilde haber almak için vakit geçirdiğimiz bir yer olmaktan çıktı.

Webtekno okuyucusuyla farklı bir bağ kurarak bu alanda oluşmuş eksikliği gideriyor. Haberi paylaşırken bunu en samimi şekilde yapan Webtekno, okuyucularının kalbini kazanıyor. İçerikleri mümkün olan en anlaşılabilir dil ve sadelikle yazan tecrübeleri yazar kadrosuna her yıl yen kişileri ekleyen Webtekno, okuyucuları tarafından zirveye taşınıyor.

Çoğu insanın 3 milyon aboneye sahip YouTube kanalından tanıdığı teknoloji haber sitesi  Webtekno, aynı isimle yayın yaptığı haber sitesinde samimiyet ve haberciliği aynı potada eritmeyi başardı. Ayrıca haber dışında bilgilendirici makaleler, liste içerikler gibi aradığınız her şeye ulaşabileceğiniz bir yapıya kavuşmuş durumdalar.

2013’te İzmir merkezli bilişim firması İzmo’nun bünyesinde kurulan Webtekno. rakiplerinden farklı olarak teknolojiyi daha geniş bir kapsamla ele alıyor.Teknoloji haberlerini sadece kullandığımız yeni cihazlarla sınırlı bırakmıyor. Aslında bakarsanız bu son derece doğru bir yaklaşım. Zira teknoloji sayesinde hayatımızda çok fazla şey girdi, girmeye devam edecek. Her geçen gün bu alanda daha fazla bilgilenmemiz gerekecek. Webtekno ise ihtiyacımız olan bilgileri bulabileceğimiz yapısıyla, sıradan bir haber sitesi olmanın ötesine geçiyor.

Webtekno oyun tavsiyesi arayanların vazgeçemediği adreslerden biri oldu

Büyük oyun firmalarının bir de mobil oyunlara el atması, oyunları çevrimiçi olarak oynanabilir hale getirmesi bu piyasadaki rekabeti kızıştırdı. Bu da oyuncuların önüne oldukça fazla seçenek sunulmasına sebep oldu. Bir online mecra oyun çıkardığında, Webtekno oyunlar hakkında yazılmış içerikleriyle  ziyaretçinin karşısına ihtiyacı olduğu anda çıkarak doyurucu bilgiler paylaşıyor, oluşturduğu listelerle oyuncuların işini kolaylaştırıyor. Webtekno’da, oyun tavsiyesi arayanlar için son dönemin en popüler online, PC, konsol ve mobil oyunlarını incelemeleri, yorumları ve en güncel haberleri yer alıyor.

Steam, HumbleBundle, Origin, GOG ve de Uplay gibi pek çok oyun platformu üzerinden kısa süreliğine ücretsiz olan ücretsiz oyunlardan haberdar olmak için Webtekno Oyun sayfasını da takip listenize almalısınız.

Gündeme uygun teknoloji içerikleri üreten webtekno her zaman okuyucularını düşünüyor:

 

2020’nin hayatımıza getirdiği son şey izolasyon zorunluluğu oldu. Kendimizi, ailemizi, yakın çevremizi ve toplum sağlığını korumak için bir süre daha evlerdeyiz. Webtekno da bu süreçte 102 kişiye ulaşacak hediyelerin bulunduğu Webtekno #EvdeKal çekilişini başlatıyor. Çekilişin ana amacı #EvdeKal uyarılarına uyarak herkesin sağlığı için bir süre daha sabretmek gerektiğini okurlarına hatırlatmak ve sosyal bilinç oluşturmaya çalışıyor. Bu duyarlı aksiyonu ile Webtekno sadece bir teknoloji haber sitesi olmanın dışına çıkıyor ve toplum iyiliği için online elçilerden biri oluyor.

Yapay zekaya Event Gates desteği Yapay zekaya Event Gates desteği

Webtekno mobil uygulamasıyla önemli haberleri anında haberdar olabilirsiniz:

Android ve  iOS ile uyumlu işletim sistemli mobil uygulamaları bulunan Webtekno, sizi her seferinde siteye girme derdinden de kurtarıyor. Mobil uygulaması üzerinden daha şık bir tasarımla güncel haber ve içeriklere ulaşmanız mümkün oluyor.

Webtekno, okuyucularını dünyada konuşulan güncel gelişmelerden haberdar ediyor ve  içerikleriyle okuyucularını her zaman doğru bilgilendirmeyi amaçlıyor. Güncel teknoloji haberlerini, yazılım,akıllı telefon, yapay zeka, donanım, nano teknoloji ve bilişim teknolojileri konularında güncel haber içerikleri için Webtekno’yu takip edin. Webtekno mobil uygulamasını indirmeyi ve internet sitesini takip etmeyi unutmayın.