Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu

Özkan YILDIRIM

Öncelikle Ercan Bey bizleri, ekibimizi Mustafakemalpaşa sanayisinde bulunan bu güzel işletmenizde konuk edip, misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Hüseyin Tuncer başkanımız bizim değerlimiz, onun çocukları da bizler için aynı şekilde değerli. Baştan isterseniz sizi bir tanıyalım sonrasında Tuncer Ticaret’in kuruluşunu  ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim.

BABAMIZ HÜSEYİN TUNCER’İN YOLUNDAYIZ

Ben Ercan Tuncer, 1979 doğumluyum. 1980'li yılların  başında  babamız Hüseyin Tuncer lastik üzerinde çalışmalar yürüterek  öncelikle  Alman markası olan Fulda’nın  bayiliğini uzun yıllar yapmış. Sonrasında 2013'ü yılında Türkiye’nin Lastiği olan Petlas’ın bayiliğini aldık. Bu bağlamda lastik üzerine Mustafakemalpaşa'nın en eski işletmelerinden biriyiz. Burada kardeşim Özcan Tuncer’de yine yardımcı olmakta. Babam tabi başkan olduktan sonra burada ikinci kuşak anlamında bizler hizmet vermekteyiz. Ondan öğrendiklerimizle ,almış olduğumuz  terbiyeyle Mustafakemalpaşa’da halkımıza, insanlarımıza hizmet vermekteyiz. Evliyim iki kızım var 3 ve 8 yaşlarında.

Lastik çeşitliliği bakımından hangi araçlara hitap etmektesiniz?

Binek araçlara, ticari araçlara her türlü özel araçlara  ve bunun yanı sıra traktör sahibi olan çiftçilerimize de hizmet vermekteyiz.300 civarı  grup kalem çeşit ürünümüz ile halkımızın hizmetindeyiz.

YÜKSEK KALİTE, UYGUN FİYAT

Tabii Kış geldi. Yollar, caddeler ara ara buzlanabiliyor ,geçtiğimiz hafta Mustafakemalpaşa ve çevresinde yoğun bir kar yağışı sonrasında buzlanmalar yaşandı ve bir çok maddi hasarlı kazaların yaşandığını duyduk. Bu manada işte kışlık lastik ,dört mevsim lastik vatandaşlara  neler önerirsiniz?  Ayrıca ticari araçlara kışlık lastik takma zorunluluğu varken  özel araçlarda bu zorunluluk yok. Bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?

YERLİ VE MİLLİ

Ticari araçların  kış lastiği takması zorunlu, birkaç sene önce başladı biliyorsunuz ama özel araçlarda bu zorunluluk yok. Yoğun buzlanma ya da  yoğun kar yağışında yollarda araçların  kalması durumunda   mecburen kış lastiklerini taksalar bile diğer araçlar  yolda kaldıklarında onlarda kalıyor. Bu yüzden mutlaka özel araçlarla da ilgili bir durum değerlendirmesi yapılmasının Kış aylarında  insanların trafikte daha rahat gidebilmesi güvenli bir şekilde gidebilmesi anlamında çok önemli.

TÜRKİYE’NİN LASTİĞİ “PETLAS”

Türkiye'nin lastiği olan ”Petlas” aynı zamanda yerli bir marka. Petlas'ın fabrikası Kırşehir ilimizde ve  binlerce kişi orada çalışıyor, hepsi Türk insanı. Bu manada ben değerli halkımızdan, değerli araç sahiplerinden, değerli çiftçilerimizden  yerli malı olan Türkiye'de üretilen  Petlas’ı kullanmalarını kendilerine  ısrarla önermek istiyorum. Sonuçta, yerli malı olduğunda dışarıdan döviz karşılığı alınan ithal lastikler gibi değil.

Tuncer Ticaret olarak gelecek ile ilgili hedefleriniz neler?

 

YÜZDE 15’LERE VARAN FİYAT AVANTAJIYLA

Çevre ilçelere olsun elbette daha başka şubelerle genişlemek büyüme hedefimiz olabilir,kısmet.  Ama tabi her şey sonuç itibariyle maddiyata bakıyor.İnşallah ileriki süreçte bu hedeflerimize ulaşırız. Son olarak buradan başta Mustafakemalpaşa’da yaşayan insanlarımız olmak üzere bütün Türkiye'de yaşayan 85  milyon insanımıza saygılarımızı, selamlarımızı  göndermek  istiyorum. Halkımızın her zaman yanındayız, yerli lastik olduğundan diğer ithal ürünlere göre % 15'lere varan indirimimizin  olduğunu söylemek istiyorum ve ülkemizden bir döviz çıkışıdaolmuyor ,paramız yurdumuzda kalıyor. Yerli üretime önem gösteren halkımıza ısrarla Türkiye'nin Lastiği olan Petlas ürünlerini öneriyorum. Bizim İş yerimiz Mustafakemalpaşa Sanayi Sitesi'nde 47 Nolu Sokak, No:22’de.Herkesi bekliyoruz, gelsinler bir çayımızı içsinler. Ayrıca  telefon bilgilerimiz de haberimizde bulunacak.

Şimdide spontane olarak karşılaştığımız Türkiye'nin Lastiği Petlas kullanan ve Tuncer Ticaret’in  müşterisi olan değerli ağabeylerimize mikrofonumuzu uzatıyoruz.

Abdullah Türnek; Mustafakemalpaşa'da otobüs şoförüyüm, ihtiyacımız olduğunda aracımızı buraya getirip buradan Türkiye'nin lastiği olan Petlas ürünlerinden taktırıyoruz.Çok memnunuz.

ÇOK MEMNUNUZ HERKESE ÖNERİRİM

Cemalettin Tomaç; Tuncer Ticaret’ten burada hizmet veren Ercan kardeşimizden, Özcan kardeşimizden gerçekten memnunuz.Bizler ihtiyaçlarımız olduğunda buraya geliyoruz. Tabii Petlas'ın Türkiye'nin lastiği olması, Türkiye'de insanlarımız tarafından üretilmesi bizler için çok önemli sonuçta biz  milliyetçi insanlarız.

YERLİ VE MİLLİ OLMASI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ahmet Cevahir; Uzun zamandan beri her türlü lastik ihtiyacımızı buradan karşılıyoruz, güleryüzlü hizmet edilmesi ve kısa zamanda işlerimizin halledilmesi bizler için çok önemli sonuçta bizim için de zaman, vakit çok önemli. Sonuçitibarıyla  elbette Petlas’ın yerli bir lastik firması olması onun haricinde çeşitlilik anlamında da seçeneklerinin olması bizler için çok önemli ve bizde bu manada ben, benim kardeşlerim devamlı buradan ihtiyaçlarımızı karşılamaktayız.

ERCAN’DA ÖZCAN DA GÜLERYÜZLÜ VE DE BAŞARILILAR

Ayrıca Ercan Tuncer olsun, Özcan Tuncer olsun bizleri her zaman güler yüzlü bir şekilde karşılamaktalar, tabii bu da onlar için büyük bir fark gerçekten buradan almış olduğunuz hizmet çok güzel.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Mustafakemalpaşa Sanayi Sitesi

47 Nolu Sokak , No:22

Tel:0 224 618 03 11

Gsm:0532 245 62 43

         0536 478 07 01

         0533 500 63 01

Mustafakemalpaşa/BURSA