Özkan YILDIRIM

•                İsmail Bey ,öncelikle sizi tanımak isteriz? Sonrasında da sorularımızı yöneltelim sizlere...

UZUN YILLAR ÇALIŞTIĞIM İŞLETMEYİ DEVRALDIM !!!

Öncelikle  bizlere böylesine güzel bir fırsat tanıdığınız için ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum. Adım İsmail Çakar, 1992 Balıkesir -Dursunbey doğumluyum. 2009 yılına kadar oradaydım sonra buraya geldim. 2009 yılında burada çalışmaya başladım o zamanlar tabii, aşağı yukarı 10 sene, 11 sene burada çalıştıktan sonra bu işletmeyi devraldım. 11 senede elbette çok güzel bir şekilde mesleğin inceliklerini öğrendim. Yoğun bir şekilde arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza başladık ,Allah utandırmaz inşallah...

İSTEYENLERİN OVERLOKLARINI DAHİ YENİLİYORUZ

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül

•                Peki İsmail Bey hangi ürünlerin temizliğini Arda halı yıkama fabrikası olarak gerçekleştiriyorsunuz?

En başta elbette, tabii ki halı ve kilimler, sonrasında yorgan, battaniye, stor perde, zebra perde, koltuk yıkama, overlok işi, gibi hizmetler veriyoruz .Bu overlok işi aslında bizim işimiz değil ama bazı gelen halıların overlokları bozulmuş ya da patlamış oluyor bizde buraya kadar gelmişken kenarlarına overlok çekelim mi? diye soruyoruz sahiplerine, eğer isterlerse, hemen  hallediveriyoruz. Ayrıca işte koltuk yıkama servisimizde var söylediğim gibi, koltuk yıkamayı kendi  yerlerinde yapıyoruz. Bununla ilgili profesyonel elemanlarımız var adrese gidip orada gerçekleştiriyoruz…

GELEN HALILAR BİR ÇOK AŞAMADAN GEÇİYOR

•                 İsmail Bey bizlere mesleğinizin incelikleri ile ilgili bilgi verir misiniz?  Gelen halılar hangi aşamalardan, uygulamalardan  geçiyor?

Yıkama makinalarımız son sistem, öncelikle bunu söylemek isterim. Müşteriden almış olduğumuz getirmiş olduğumuz halılar leke kontrolüne giriyor, halılar cinsine göre ayrılıyor, bazı halılar çünkü leke sökücüde bozulduğundan onları alarak farklı deterjanlarla uygulamalar yapıyoruz. Şu an işletmemizde 6 kişi çalışmakta, inşallah ilerleyen süreçte bu sayıyı daha da artıracağız. Şimdi yeni daha bir tane şoför arkadaşımız gelecek. Şu an biraz işler hafif, Ramazan bayramında hiç iş  olmadı  biliyorsunuz, bu pandemi dolayısıyla ama şimdi Kurban Bayramı yaklaşıyor işler açılır gibi, bir şoför arkadaşımızı daha ekleyeceğiz, ekibimize inşallah.

ÇOK GENİŞ BİR ALANA HİTAP EDİYORUZ

Servisleriniz hangi bölgelere kadar hitap etmekte?

Şöyle söyleyeyim, Burası Görükle; Görükle'den Kestel'e Gürsu'ya varana kadar servisimiz bulunmakta. Ayrıca dediğim gibi Bursa Merkez, Demirtaş, Mudanya bölgelerine de o tarafta  hizmet vermekteyiz. Bu taraftan Batıya doğru ise Karacabey'e kadar varmıyor ama Karacaoba, Eskikaraağaç ve son olarak  Yenikaraağaca  kadar servisimiz bulunmaktadır. Yine üst tarafta Çalı, Hasanağa Bölgeleri de yine kapsamamız alanında..

EN BÜYÜK SIKINTI MERDİVEN ALTI!..

Sektörel anlamda sıkıntılar yaşıyor musunuz?

Yaşanmaz mı!!!  En büyük sıkıntı merdiven altı halı yıkamacıların olmuş olması. Bunları her seferinde her zaman toplantılarda dile getiriyoruz. Hiçbir oda kaydı, vergi kaydı, çalışan eleman kaydı olmadan çalışan bu  merdiven altı işletmeler gerçekten bizlerinde çalışma şevkini, gücünü kırmaktadırlar. Çünkü herhangi bir gideri  ya da ne bileyim kaydı olmadığından hiçbir masrafları da olmuyor ve böylelikle fiyat kırma bağlamında da bizlerin işlerini baltalamaktalar. Elbette bizi eski müşterilerimiz kalitemizi, titizliğimizi biliyorlar, tanıyorlar ama bize bu manada yeni müşterilerimize karşı zor durumda kalıyoruz. Bu bağlamda merdiven altı çalışmaları yapan yerlerin mutlaka iyi bir şekilde belirlenmesi ve kapatılması bu meslekte kayıtlı bir şekilde çalışan bizim gibi bütün işletmelerin düşüncesidir.

BÜTÜN MAKİNA HALILARINA GARANTİ VERİYORUZ

•                Son olarak Bursa'da ,kapsama alanınızın içerisinde yaşayan  vatandaşlarımıza neler söylemek istersiniz?

Her türlü halıda el halısı hariç bütün makine halılarında garanti veriyoruz, leke konusunda hiçbir sıkıntı olmaz. Olsa da tekrardan geri alıp telafi edebiliyoruz. Çünkü halıyı sararken bazı durumlarda gözden kaçmış olabiliyor ufak tefek ama onları anında geri alarak hallediyoruz .Sonuçta temizlikte “Garanti” veriyoruz. Dediğim gibi Gürsu, Kestel’den başlayarak, Mudanya’sına,Hasanağa’sına ,Çalı’sına kadar servisimiz bulunmakta herkese elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Çünkü sonuçta 11-12 senelik bir işletme burası ve ben de çalışmış olduğum işletmede işin bütün inceliklerini   her şeyini öğrendikten sonra  devraldım. Bizler de bu şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz, herkese buradan sevgilerimi ,selamlarımı göndermek istiyorum. Onlara bir telefon kadar yakın olduğumuzu ayrıca belirterek sözlerimi burada tamamlıyorum..

 

 İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ;

İzmir Yolu 20 Km.    İrfaniye Mahallesi 1.Çiftlik Sk.No:44/6

TEL:0 224 495 12 44 /  495 15 31

GSM:0 536 611 14 07

DEMİREL SANAYİ SİTESİ

NİLÜFER/BURSA