Balıkesir’in doğası ve denizi ile büyüleyen noktalarından Akçay, sakin atmosferi, temiz denizi, yeşil doğası ve kaplıcaları ile dikkat çekmektedir. Kaz Dağları’na yakın konumu ile oksijeni bol noktalar arasında da yer almakta olan Akçay, bu yönüyle şifa kaynağı olarak bilinir. Akdeniz iklimi etkisinin görüldüğü Akçay’da yaz ayları sıcak ve kurak geçerken, kış ayları ise ılıktır. Deniz sıcaklığının düşük olması, yaz aylarında serinlemek isteyenler için büyük avantaj yaratmaktadır. Yurt içinden ve yurt dışından turist ve ziyaretçilerin ilgisini çeken turizm beldeleri arasında yer alan Akçay, her bütçeye uygun konaklama alternatiflerine sahiptir. Hem uzun dönem hem de kısa dönem konaklamalarda hizmet veren Akçay otel listesi için sitemizi ziyaret edebilir, hayalinizdeki tatile en uygun tesisi seçebilirsiniz.

AKÇAY’IN EN LÜKS TESİSİ AFYTOS AKÇAY TATİL KÖYÜ

(Özel) Türkiye’de bu evlerin örneği yok (Özel) Türkiye’de bu evlerin örneği yok

Balıkesir’in Edremit İlçesi’ne bağlı Akçay’da konuklarını ağırlamakta olan Afytos Akçay Tatil Köyü, doğanın kalbinde, hem huzurlu hem de eğlenceli bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Akçay'a 2 km, Edremit'e 7 km, Edremit Havalimanı'na 15 km, Balıkesir'e 86 km mesafede yer alan tesis, yaz aylarında her şey dahil, kış aylarında ise oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Tesis, rahat edeceğiniz 194 odaya sahiptir.

Denize sıfır konumu ile Akçay’ın berrak denizinden yararlanmanıza olanak sunan Afytos Akçay Tatil Köyü, özel plajında misafirlerini ağırlamaktadır. Plaj olanağına ek olarak tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu hizmet vermektedir. Dart, TV, okey, tavla, kağıt oyunları, voleybol gibi zengin aktivite seçenekleri ile yetişkin misafirlerine eğlenceli anlar yaşatmakta olan tesiste, küçük misafirler için çocuk oyun alanı ve çocuk kulübü bulunmaktadır. Hem doğa ile iç içe hem de eğlenceli bir konaklama deneyimi için tüm ailenize hitap edecek Afytos Akçay Tatil Köyü’nü tercih ederek, https://www.afytostatilkoyu.com/ adresinden tesisle iletişime geçebilirsiniz.

AKÇAY’IN DENİZE SIFIR OTELİ KUTLUGÜN SAHİL OTEL

Balıkesir Akçay’da ev konforunda ve sıcaklığında bir konaklama deneyimi yaşatan Kutlugün Sahil Otel, denize sıfır konumu ile dikkat çekmektedir. Balıkesir Havalimanı’na 15 km, Akçay Otogar’a 750 metre mesafede yer alan tesis, avantajlı konuma sahiptir. Oda kahvaltı ve yarım pansiyon seçeneklerine sahip olan tesiste konuklar için sunulan açık büfe lezzetlerin yanı sıra 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Tesiste 33 şık ve konforlu oda hizmet vermektedir. Konumu ile keyifli bir yaz tatiline olanak sunan Kutlugün Sahil Otel’de özel plaj bulunmaktadır. Kum zemine sahip özel plajda deniz kademeli olarak derinleşirken, plajda sunulan konfora yönelik hizmetlerle konuklar eğlenceli ve doğa ile iç içe bir yaz tatili geçirmektedir. Ailenizle birlikte, hem dinlenip hem de Akçay’ın berrak denizinin keyfini yaşamak için https://kutlugun-sahil-otel.business.site/ ‘ye tıklamanız yeterlidir.

KAZ DAĞLARI İLE DENİZİN BULUŞTUĞU NOKTA; AKÇAYHAN BOUTİQUE OTEL

Kaz Dağları ile Edremit Körfezi’nin buluştuğu noktada hizmet veren Akçayhan Boutique Otel, eksiksiz bir yaz tatili geçirmeniz için geniş olanakları ile dikkat çekmektedir. Koca Seyit Havalimanı'na 14 km uzaklıkta yer alan tesis, denize 450 metre uzaklıktadır. Şık ve ev konforu sunan 18 odaya sahip olan tesis, oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlamaktadır. Güne organik kahvaltı ile enerjik bir başlangıç yapan misafirler gün boyu tesiste hoş vakit geçirebilmektedir. Akçay’da huzur dolu bir konaklama deneyimi yaşamak için hemen şimdi http://akcayhan.com.tr/ adresini ziyaret edebilir ve tatilinizi planlayabilirsiniz.

HUZURUN ADRESİ NAMASTE HOTEL

Akçay’da merkezi konumu ile avantaj sağlayan Namaste Hotel, şık konaklama birimleri ve profesyonel hizmeti ile keyifli bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Sahile, kordona, alışveriş merkezine yürüme mesafesinde yer alan tesis, yılın dört mevsimi konuklarını ağırlamaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesisin şık ve rahat 30 odası bulunmaktadır. Denize 100 metre mesafede hizmet veren tesiste, dileyen misafirler kısa bir yürüyüşün ardından halk plajına ulaşmaktadır. Konforlu ve hijyenik odalarda, huzur dolu bir Akçay tatili için tesise https://namastehotel.com.tr/dan ulaşabilirsiniz.