Özkan YLIDIRIM

  •     Çok uzun yıllardır burada hizmet ediyorsunuz,  toplamda  kaç sene oldu? Ne zaman kurulmuş, kim kurmuş, bu konularla ilgili bizlere bilgi verir misiniz acaba?


DEDEMİZ RAHMETLİ İBRAHİM KOYUN AÇMIŞ

Dedemizden beri  devam ediyoruz, rahmetli dedemiz  İbrahim Koyun kurmuş zamanında burasını 1950’li yıllarda  60 seneyi aşmış şuana dek, sonrasında babamız Ramazan Koyun devam ettirmiş. O da bizlere yani Mehmet ve Süleyman Koyun’a bıraktı. Allah ona uzun ömür versin hala her gün gelir gider uğrar. Biz üçüncü nesiliz bizden sonra da tabii çocuklarımız geliyor 4. nesil olarak işte görmüş olduğunuz gibi. Bu sektör içerisinde çalışmalar yapıyoruz birçok çeşidimiz  var. Tamamen bir süpermarkette arayabileceğiniz her şeyi bulabilirsiniz gıda, giyim, temizlik,  züccaciye, oyuncak grubu, kuru bakliyat ne isterseniz, ne aradıysanız bulabileceğiniz bir market diyebilirim.

5 BİNDEN FAZLA KALEM

Aşağı- yukarı 6000-7000 kalem ürün olduğunu söyleyebilirim. 50 yılı aşkındır buradayız en başta az önce de söylemiş olduğumuz gibi dedemiz rahmetli İbrahim Koyun burasını kormuş ,ondan sonra babamız   geçmiş başa o da  buralarda birazdan  hep beraber birlikte fotoğraf da çektiririz.

BOL ÇEŞİT VE FİYAT AVANTAJI BURADA

Şimdi de biz Mehmet ve Süleyman Kardeşler burada çalışmalar yürütüyoruz. Tabii bol çeşitli olması insanların aradığını anında buluyor olmaları bu manada bizi Keles’te öne çıkartıyor kimse oraya buraya gitmeden tek noktadan bütün ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar, bu bizim için de büyük avantaj, Keles ve köylerinde yaşayan insanlarımız içinde büyük avantaj.

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

1950’LERDEN BUGÜNLERE

  •    Mehmet ve Süleyman Koyun’un  babaları sayın Ramazan Koyun’u  yakalamışken onunla da kısa bir sohbet gerçekleştirelim dedik. Ramazan Amcam nasıl geçiyor günler, neler yapıyorsunuz buralarda?  Gerçekten zamanında çok güzel bir market açmışsınız ve işte halen daha devam ediyor kaç aile buradan ekmek yiyor bize bu konularla ilgili birkaç bilgi verir misiniz?  Öncelikle sizi tanımak isteriz..

Ben Ramazan Koyun. 1944 Keles doğumluyum buradan 3 aile ekmek yiyor, toplamda 5 çocukta okuyor. 4 çocuğum var ikisi oğlan, ikisi kız. Çocuklarım  işte görmüş olduğunuz gibi burada , kızlarım evlendiler gittiler. Bir oğlumun 4 çocuğu bir oğlumun da 2 çocuğu var. Biraz önce de söylemiş olduğum gibi 5 çocuk okutuyor bu market ve biri tıp fakültesinde okuyor  Trabzon'da. Diğer torunlarım da yine aynı şekilde başarılı bir şekilde eğitimlerine devam ediyorlar. Tabii bu bizim için büyük bir kıvanç vesilesi , az önce çocuklarımın da söylemiş olduğu  gibi torunlarım sektörde 4. nesil olarak devam edecekler inşallah. Biz de burada Keles’teki vatandaşlarımıza, halkımıza hizmet etmek için onlara bol çeşitli bir market sunabilmek için çocuklarım Mehmet ve Süleyman gece gündüz çalışıyorlar, buradan başta Keles’te yaşayan Bursa'da yaşayan hemşerilerim olmak üzere bütün vatandaşlarıma  herkese sevgilerimi, selamlarımı göndermek istiyorum, esenlikler diliyorum. Diyerek konuşmasını tamamladı.

4. NESİLLE SOHBET

Keles'in en eski marketi olma özelliğini koruyan Koyunoğlu Market'in kurucusu rahmetli İbrahim Koyun’dansonraki  ikinci yöneticisi Ramazan  Koyun Amcamızla ve şimdiki yöneticileri Mehmet ve Süleyman Koyun kardeşimizle güzel bir röportaj gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra 4. nesil temsilcileri olan gençlerle de tanışma fırsatı bulduk. Gerçekten çok samimi içten başarılı bir aile olan bu aileye başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.