Öncelikle  Çağıl Bey, bizleri ekibimizi İnegöl'de bu güzel mağazanızda konuk  edip misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Çağıl Duman kimdir sizi  tanımak isteriz, sonrasında üçüncü kuşak demiştiniz geçmişten günümüze geçen süreci de bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

AİLEMİZİN 3.KUŞAK TEMSİLCİSİYİM

Dededen, babadan sonra üçüncü kuşak olarak sektörde çalışmalar yürütmekteyim. İnegöl doğumluyum, Mofis ofis mobilyaları anlamında üretim çalışmaları gerçekleştirmekteyiz.1983 yılında ofis mobilyası sektörüne adım atmış olan ve uzun süre DUMAN BÜRO MOBİLYALARI LTD ŞTİ adıyla varlığını sürdüren işletmemiz sonrasında buradan ayrılarak 2000 yılında kendi firması olan YENİ DUMAN BÜRO MOBİLYALARI TİCARETİ ismi altında MODERN OFİS ve BÜRO MOBİLYALARI alanında çalışmalarına başlamıştır.

OFİS MOBİLYALARI DENDİĞİNDE BİZ AKLA GELİRİZ

Kısa sürede yeni adıyla ofis mobilyasının hizmet ve kalitesinin ön planda olduğu dönemin ofis mobilyaları ihtiyaçlarına bağlı olarak prensipli ve azimli çalışanlarıyla birlikte ofis mobilyası denildiğinde ilk akla gelen firmalar arasında yer almayı başarmıştır. 2300 metrekare alan üstünde üretim yapmaya devam eden ve her geçen gün gelişim hızını arttıran perakende toptan ve ihracat çalışmalarına hız vererek ülke ekonomisine de katkıda bulunmayı hedefleyen güler yüzlü ve çalışkan ekip arkadaşlarıyla sektöre hizmet vermektedir. 2005 yılında da kendi markasını oluşturup MOFİS (MODERN OFİS VE BÜRO MOBİLYALARI ) adıyla birlikte kurulduğu günden bu yana geçen zaman içinde deneyimlerle müşteri istek ve memnuniyetini temel esas sayan MOFİS in temel amacı iş ortamınızda keyifli bir çalışma ortamı sağlamaktadır. Ayrıca mağazamızın yanında VitoCoffee adı altında hizmet sektöründe de iş yerimizi açmış bulunmaktayız. Böyle bir yeniliğe gittik. Ürün kalitesi ve çeşitliliğimiz ile sektörde gerçekten iddialıyız  , toplamda üretim ve satış departmanında 14 kişi ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

AR-GE BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ

Peki Çağıl Bey ,ne gibi üretimler gerçekleştirmekte siniz?  Ve sonrasında pazar paylarınızla da ilgili bizlere bilgi verirseniz sevinirim.

Ofis, Büro Mobilyaları, Yönetici serisi, Operasyonel (Workstation), Kanepeler ,ofis aksesuarları, Masa sistemleri, Depolama üniteleri, Aydınlatma ürünleri, Eğitim ürünleri, Sehpalar, toplantı masaları gibi birçok ürün ve mobilya grubu üretimleri gerçekleştirmekteyiz.

YURT İÇİ VE YURT DIŞI SATIŞLARIMIZ EŞİT

Pazar anlamında satış  oranlarımız ile bilgi verecek olursam; %50 Yurtiçi, %50 de yurtdışı satışları olduğunu söyleyebilirim .Bu bağlamda şirketimiz Dünyadaki sektörel değişim ve gelişimi yakından takip etmek, konusunda her yönden takdir ve ilgi ile izlenmekte olan liderliğini korumak, bu amaçla Ofis mobilyası sektöründe AR-GE çalışmalarıyla sürekli değişime açık bir teknik alt yapı ile güncelliğini sürdürmek bilinci ve azmindedir.

Ayrıca Mimarlık eğitimi almış olmamdan dolayı mimari faaliyetlerin yanı sıra ,dekorasyon ,proje, tasarım, uygulama alanları ile geniş bir perspektifte  iş ortaklarımıza hizmet vermekteyiz. Buradan son olarak başta İnegöl’de yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere herkese sevgi ,saygı ve esenlikler diliyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

FABRİKA/SHOWROOM

Mahmudiye Mahallesi Tandoğan Caddesi

19.Mobilya Sokak No : 4 ( Köfteci Eşref Yanı )

Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı

Tel:0 224 713 96 53

[email protected]

İnegöl / Bursa /TÜRKİYE