Ufuk IRGAŞ

Emre Yemek Izgara Ev Yemekleri Restoranı, eski Yalova Yolu Veysel Karani Türbesi arkası, odun depoları mevkiinde dualı bir açılışla hizmete girdi. Maske, Mesafe ve hijyenin uygulandığı açılış davetine İyi Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu çelenk göndererek destek verdi. Açılış davetine Büyük Birlik Partisi Osmangazi İlçe Başkan Şaban Demir ve yönetimi de katıldı. Dua ile başlayan açılış töreni kurdele kesimi, ikram ve konuşmaların ardından sona erdi.

BOL KAZANÇ TEMENNİSİ

Açılışın ardından BBP Osmangazi İlçe başkanı Şaban Demir yaptığı konuşmada, "Partimiz üyesi işletmeci kardeşime helal ve bol kazanç temennisinde bulunuyorum. Bildiğiniz üzere Çin'de başlayıp ülkemizi de etkisi altına alıp yüzlerce insanımızın ölümüne neden olan Covid-19 virüsü yüzünden ülke olarak zor bir dönemden geçmekteyiz. Birçok işyeri ve müessesenin kapandığı ekonomide düşüşün yaşandığı günümüzde bu işyerini açan kardeşimi tebrik ediyor hayırlı müşteri dileklerinde bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

BEŞ YILDIZLI HİZMET

Beş yıldızı aratmayacak hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti doğrultusunda hareket eden genç ve girişimci işletmeci Kenan İnce de yaptığı açıklamada, "Uzun araştırmalarımın sonunda burada bir restoran açmaya karar verdim. Çevre de başka bir lokanta ya da restoranın olmayışı bizim için bir avantaj oldu Bu avantajdan iyi bir kazanç temin edeceğimi umuyorum. Birinci sınıf hizmet verdiğimiz iddiasında bulunduğum Mekanımızın açılışına katılarak bizleri onurlandıran Büyük Birlik Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Şaban Demir ve yönetimi ve çelenk gönderme zahmetinde bulunan İYİ Parti İl Başkanı sayın Selçuk Türkoğlu, akraba, eş dostlarım ile hemşerilerim ve de semt sakinlerine şükranlarımızı sunuyor ve teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

ALO PAKET SERVİSİMİZ DE VAR

Girişimci işletmeci Kenan İnce özel kesim koyun ve dana etlerinden pişirilmiş et ve tavuk döner, köfte ve ızgara çeşitlerini hijyenik bir şekilde müşterilerine sunduklarını belirtti. Müşterilerinin ise ekseriyetle rezerve yaptırdıktan sonra müesseselerine geldiklerini sözlerine ekledi. İnce kazançlarının da az olsun öz olsun halka hizmet Hak’ka hizmet düsturu ve aile terbiyesiyle işletmecilik yaptıklarını ifade etti.

FARKIMIZ LEZZETİMİZ

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

“Farkımız lezzetin adresi olmak” diyen İnce, müşterilerine sundukları zengin menünün köfte, ızgara çeşitleri, tavuk ve et döner, sulu yemekler, tost, çorba ve tatlı çeşitlerinden oluştuğunu; müşterilerin 0534 6390603 numaralı telefonu arayarak siparişlerini de verebileceklerini belirtti.