Mehmet ÇETİNKAYA

21 Haziran tarihinde Bursa’ya büyük bir kâbus yaşatan sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Kestel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, mağdur olan ailelere de desteklerini sürdürüyor. Kestel’e bağlı Dudaklı, Kayacık ve Narlıdere mahalleleri sel felaketinden büyük yara alırken, 5 vatandaşımız da yaşamını yitirmişti. Olayın yaşandığı ilk dakikadan itibaren süreci yakından takip eden KOSAB Yönetim Kurulu, düğmeye bastı.

AİLELERİN YARALARI SARILIYOR

KOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hısımcıl, Dudaklı, Kayacık ve Narlıdere mahallelerinde meydana gelen sel felaketinde zarar gören ailelere destek olabilmek amacı ile 5 ailenin buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, bulaşık makinesi ve televizyondan oluşan beyaz eşya ihtiyaçlarının yönetim kurulu tarafından karşılandığını söyledi.

ÜRÜNLER BELEDİYEYE TESLİM EDİLDİ

Sel felaketinden zarar gören tüm ailelere geçmiş olsun dileklerini vurgulayan Başkan Cem Hısımcıl, “Vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarına da sabırlar temenni ediyoruz. Temin edilen beyaz eşyalar ailelere iletilmek üzere Kestel Belediyesi’ne teslim edildi” dedi.

SOSYAL PROJELERİN İÇİNDEYİZ

Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı

KOSAB Yönetim Kurulu olarak imkânlar ölçüsünde sosyal projelerin içinde yer almaya gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Hısımcıl, “COVID-19 pandemi döneminde Cumhurbaşkanlığımızın yürütmüş olduğu ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’ kampanyasına, yine aynı dönemde Bursa Valiliğimiz ile BTSO tarafından başlatılan ‘Vefa Sosyal Destek’ kampanyasına destek olduk. Bundan sonra da katkı koymaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.