Ufuk IRGAŞ - Mustafa TANITAN

Sibel Arı'nın başkanlığını yaptığı ve Bursa'nın en aktifleri arasında yer alan Bursa Çocuklar Gülsün Derneği'nin Altısaban Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği futbol turnuvasında Fenerbahçe Futbol Okulu şampiyon oldu. Üç gün süren turnuva "Yetim ve Öksüz Çocuklarımız İçin Oynuyoruz" sloganıyla gerçekleştirildi. Birbirinden zevkli ve heyecanlı geçen müsabakalarda on yedi takım mücadele etti. 21-22-23 Ağustos tarihlerinde oynanan müsabakalarda 2008-2009 ve 2010 doğumlu çocuklar forma giyip takımlarının başarısı için ter döktüler.

YILDIZLARA TAŞ ÇIKARDILAR

Takımlarına futbolcu kazandırmak amacıyla amatör küme takımlarının teknik heyetinin de ilgiyle izlediği turnuvanın çeyrek finalinde Karacabey Belediye Spor, H.Dikkaldırım Spor, Göztepe, Arabayatağı Spor, Fenerbahçe Futbol Okulu, MBÇ Futbol Okulları, İnegöl takımları karşı karşıya geldiler. Futbolcularının anne ve babalarının da heyecan içinde izleyip destek verdiği turnuvanın üçüncülük dördüncülük maçında, Arabayatağı Spor Kulübü, İnegölspor’u net bir skorla saf dışı bırakıp üçüncü olurken Şampiyonu belirleyecek final maçında Fenerbahçe Futbol Okulu ile MBÇ Futbol Okulları karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı 5-1 kazanan Fenerbahçe Futbol Okulu şampiyon oldu. Turnuvanın sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren takımlar, turnuvaya destek veren mahalle muhtarları ve sponsorlara dernek yönetimi tarafından birer plaket takdim edildi.

BAŞKANDAN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Başkan Bozbey: “Marka değerimize sahip çıkalım” Başkan Bozbey: “Marka değerimize sahip çıkalım”

Ödül töreni öncesinde Dernek Başkanı Sibel Arı yaptığı konuşmada, "Bursa Çocuklar Gülsün Derneği olarak düzenlediğimiz İyilik Kupası Turnuva’sının güle oynaya sonuna geldik. Değerli katılım ve destekleriniz için teşekkür ederiz. Turnuvamızın amacı yetim ve öksüz çocuklarımızın gıda, eğitim, kıyafet ihtiyaçlarına bir nebze de olsun destek olabilmektir. Dernek olarak yetim ve öksüz çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, sağlıklı gelişebilmeleri, sahip oldukları yetenekleri ortaya çıkarmak adına sportif faaliyetlerde bulunmaları için yapmış olduğumuz görüşme ve işbirlikleri sayesinde spor kurslarında ücretsiz eğitim almaları ve spor yapmalarını sağlamış bulunmaktayız” dedi.

DOSTLUKLAR PEKİŞTİ

Arı, şöyle devam etti: “Futbolun kitlelere yayılması, futbola olan ilginin artması, sporun her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, çocuklarımızın kardeşlik ve dostluğunu pekiştirmek, aralarındaki iletişimin saygı, sevgi hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi amaçları ile organize ettiğimiz İyilik Kupası Turnuvası’nı Allah’a şükürler olsun sakatlık olmadan centilmenlik çerçevesi içerisinde bitirmiş bulunmaktayız. Bizlere kapılarını açan Altısaban Spor Kulübü yöneticilerine özellikle Fikret Koçanalı başkanımıza ve siz değerli başkanlarımıza, hocalarımıza, muhtarlarımıza ve futbolcu evlatlarımıza katılımlarınız için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca turnuvamıza sponsor olan Yıldırım Spor Kulübü adına Ekrem Sanal ve Burak Selamet başkanlarımıza, Panayır Güneş Spor Kulübü’nden Şafak Yıldırım başkanımıza, Uslu Baby Kins Firma sahibi Ferdi Uslu ve dernek üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.” Başkanın konuşmasının ardından Meşale ve Havai fişekler eşliğinde dereceye giren takımların kupa ve ödülleri takdim edildi.